Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 12:58

George Piștereanu și iubita sa, Giorgiana (Gigi) Grassu, s-au căsătorit în Las Vegas. Actorul, în vârstă de 31 de ani, devenit celebru pentru interpretarea rolurilor principale în „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”, și-a legat în mod oficial destinul de iubita lui. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în acest weekend și au postat în mediul online câteva fotografii de la frumosul eveniment.

George Piștereanu a fost până acum destul de rezervat cu viața sa amoroasă, dar acum și-a surprins în mod plăcut fanii, apărând în câteva poze, pe Instagram, în costum de ginere.

La ceremonie, actorul a îmbrăcat un costum format dintr-un sacou grena, pantaloni negri și papion. Mireasa, Gigi Grassu, a purtat o rochie albă, tip sirenă, accesorizată cu o pereche de cercei rotunzi, mari și cu un buchet de trandafiri albi.

De când ma știu am căutat energia pozitivă si bunăstarea spirituală ca un jucător de poker marele pot pentru că doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate (fotbalist grec la Arsenal). Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut în drumul meu către fericirea absolută. A fost foarte greu, dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât să inundam totul în jur cu fericirea noastră – a transmis actorul, pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Britney Spears este însărcinată. Artista va deveni mamă pentru a treia oară

Citeşte şi: Cum și-a pus războiul din Ucraina amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski. Transformarea șocantă a președintelui Ucrainei

Citeşte şi: Ce părere are Monica Gabor despre afacerile surorii ei, Ramona, din Dubai

Citeşte şi: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Actuala sa soție, Gigi Grassu, este antrenoar personal de fitness și actriță. Gigi s-a născut în Statele Unite ale Americii, dar părinții ei sunt români.

Părinții mei sunt din București, România, mai exact mama născută în București, iar tata în Sinoe. M-am născut și am crescut în Los Angeles, California, dar am fost întotdeauna conectată cu România, deoarece, după ce am crescut aveam să o vizitez în vacanțele de vară și la nunțile ocazionale în familie. Am crescut într-o familie de imigranți români, care au fugit de comunism.

Tatăl meu a scăpat din România comunistă traversând frontiera iugoslavă, pe jos. Unchiul meu s-a ascuns pe o navă. Membrii familiei mele au venit în Statele Unite, cu nimic altceva, decât hainele care le purtau. Vărul meu a ajuns în NFL fiind singurul aromân din Ligă și cred că singurul american cu părinți români. Mama a învins lupta cu cancerul de sân de două ori. Suntem o familie de luptători și asta transmit și eu fetei mele și nepoților – a declarat Gigi într-un interviu pentru formashefitness.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter