Scrisoarea care a devenit virală pe internet! Un tânăr din Iaşi adună zeci de share-uri pe oră!

De Libertatea.ro, pe

Ştefan Moişanu este unul dintre miile de tineri nemulţumiţi de ţara în care trăieşte. Tânărul originar din Iaşi a scris câteva rânduri în care îşi manifestă nemulţumirea faţă de ţară şi faţă de sistem. Rândurile lui au devenit un adevărat viral în mediul online şi scrisoarea este tot mai des postată de sute de tineri pe Facebook.

Inginerul Ştefan Moişanu a decis să plece din România, nu înainte de a-şi explica gestul printr-o postare pe blogul său. Iată mai jos scrisoarea integrală:

„Nu mai merge. Tot am incercat, am crezut ca pot, dar am obosit. Vreau sa ne despartim. Esti o tara minunata si sunt convins ca intr-o zi vei face un alt cetatean foarte fericit. Dar eu trebuie sa plec pana nu imi pierd mintile. Acum, la sfarsit, imi e greu sa spun daca te-am iubit vreodata. Nu stiu de ce am fost atat de convins ca da, dar am crescut alaturi de tine si nu mi-am imaginat cum as putea exista in afara ta. Cele mai frumoase momente din viata le-am avut alaturi de tine. Mare parte din ce sunt acum, cu bune si rele, e asa datorita tie. Dar si cele mai abisale clipe ale disperarii le-am aflat tot de la tine.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter