Sânziana Negru într-o campanie fashion-grunge!

De Diana Zagrean, pe

Frumoasa interpretă a hitului Love in the Air a demonstrat încă o dată că poate declanșa sentimente de atracție irezistibilă, în noua campanie pentru promovarea colecției Moja Attitude. Siella (Sânziana Negru) a pozat în ținutele de inspirație pop, rock, punk și grunge ale brandului, într-un decor industrial, din incinta unei foste fabrici, acum părăsită.
„Hainele din colecția Moja Attitude se adresează fetelor urbane și active. Colecția este una unitară, dar în același timp găsești piese vestimentare pentru toate gusturile. Așa cum îi spune și numele, sunt haine care îți impun o anume atitudine și care respectă tendințele actuale”, a declarat Siella.
Sânziana Negru într-o campanie fashion-grunge!

Surprinsă în ipostaze provocatoare, de către talentatul fotograf de modă Andreea Retinschi, Sânziana Negru a debordat de senzualitate, mister și atitudine, în ansamblurile vestimentare imaginate de către stilistul Iulia Dumitru o felină enigmatică, în pantalonii creați dintr-o combinație contrastantă de catifea delicată și piele dură și un top cu tranaparente și piele; o ispită sexy rătăcită într-un cartier periferic, în rochia din piele tip „lalea” sau într-o rochie mini, cu un mix intrigant al cromaticii și texturilor; o diva rock, într-o rochie din piele pe corp și valuri de voal plasate asimetric.
„A fost o plăcere să lucrez cu echipa care s-a ocupat de acest shooting. Andreea Retinschi este un fotograf care a reușit să surprindă și să redea exact atitudinea de care aveam nevoie. Este un concept dezvoltat frumos și sunt convinsă că se va bucură de succes”, a spus vedeta.

„Am lucrat cu o echipă minunată, într-o fabrică abandonată, care la fiecare pas ne-a oferit o surpriză vizuală, cu elemente cromatice încântătoare, în ton cu influențele grunge ale colecției . Sânziana a fost minunată și nu a avut nicio problemă în a se cățăra pe teancuri de scaune sau a-și menține echilibrul suspendată pe o scară de urgență. În doar câteva ore am imortalizat 16 outfituri și ne-am și distrat”, declară Andreea Retinschi.
Sânziana Negru într-o campanie fashion-grunge!

Elementul esențial în jurul căruia a fost construită această colecție este pielea, folosită de sine stătătoare, în piese all-leather, sau în combinații nebănuite de materiale – cu dantelă, voal, catifea, tul, tricot sau jerse. Piesele din colecția Moja Attitude accentuează toate aspectele feminității: senzualitate, mister, prețiozitate, imaginație și le insuflă putere, energie și atitudine. Mixul surprinzător de texturi, croielile îndrăznețe, accesorizarea cu ținte și franjuri și gamă cromatică ce pleacă de la argintiu rece și ciclamen aprins până la tonuri închise de verde, gri și negru, dau formă unor piese young-fresh, potrivite personalităților îndrăznețe.

Foto:PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter