Programul restaurantelor și cafenelelor din București a fost modificat. La ce oră se vor închide

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 ianuarie 2021, 15:22
Programul restaurantelor și cafenelelor din București a fost modificat. Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență a publicat o erată prin care menționează ora corectă de închidere a localurilor. 

După ce rata de incindență din ultimele 14 zile la nivelul Municipiului București a scăzut sub 3 la mia de locuitori, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis adoptarea unor măsuri de relaxare în Capitală.

Citește online gratuit numărul de februarie al revistei Unica

Astfel că, restaurantele și cafenelele au fost redeschise și în interior, dar la 30% din capacitatea maximă a spațiului. Însă în programul de funcționare a acestora s-a strecurat o greșeală.

În Hotărârea nr. 2 din 22.01.2021 era menționat faptul că localurile vor funcționa în intervalul 06:00 – 21:00.

Citește și: Măsuri de relaxare în București. Ce restricții au fost ridicate

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a publicat o erată prin care a menționat faptul că „activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă fără a depăși 30%  din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00 – 23:00.”

Deși restaurantele și cafenele se vor închide la ora 23:00, în vigoare este și interdicția de circulație în toate localitățile, pentru toate persoanele, în fara locuinței în intervalul orar 23:00 – 05:00, așa cum apare în H.G. nr.3/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 ianuarie, pe o perioadă de 30 de zile.

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter