Prezentatoarea Ela Crăciun, un părinte informat: Cum sa NU spunem „NU” copiilor

De Unica.ro, pe

Dincolo de pasiunea și profesia de jurnalist, Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale de weekend la Antena 3, trăiește zi de zi cu bucurie rolul de părinte, un rol frumos, dar în același timp extrem de provocator.
A fi părinte presupune, așa cum se întâmplă în cazul multor domenii din viață, capacitatea de a învăța constant, iar informația este în acest sens esențială. Pentru părinții care vor să descopere cât mai multe despre modul în care îi pot ghida pe cei mici spre o evoluție frumoasă, pe blogul său, www.elacraciun.ro, prezentatoarea tv a dedicat o secțiune acestui aspect.
Cu ajutorul specialiștilor în domeniu, curiozitatea unui părinte dedicat și profesionalismul jurnalistului care înțelege valoarea informației, Ela Crăciun va veni în sprijinul părinților cu o serie intersantă de articole. Află „Cum să NU spunem „NU” copiilor” de la Ela Crăciun și Ramona Andrei, psihoterapeut cu experiență în parenting, lucrul cu copii și adolescenți! 

De multe ori, ca părinți, ne regăsim în ipostaza de a spune „nu” celor mici, o acțiune considerată firească și necesară pentru a le modela în sens pozitiv comportamentul. A-i ajuta să evolueze armonios presupune ca ei să conștientizeze și faptul că există anumite limite. În spatele „nu”-ului pe care îl formulează un părinte se construiește însă o lume despre care se știe, poate, prea puțin. Exprimarea interdicției poate avea un impact puternic pe termen lung asupra personalității copilului într-un mod pe care un părinte nu îl dorește.

Deoarece mecanismele relațiilor cu ei sunt fine, este important ca un părinte să înțeleagă cum percepe un copil „nu”, efectele lui „nu”și mai ales care sunt substitutele potrivite. Mai multe informații puteți găsi accesând .http://elacraciun.ro/cum-sa-nu-spunem-nu-copiilor.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul www.elacraciun.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter