Cine este actriţa româncă ce va juca alături de Gerald Butler şi Andy Garcia în filmul „Geostorm”?

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 18 octombrie 2017, 16:16
Filmul “Geostorm: Pericol Global” are o distribuţie de excepţie din care, iată, face parte şi o româncă. Este vorba de actriţa Alexandra Maria Lara care va juca alături de Gerald Butler, Andy Garcia şi Ed Harris.

Alexandra Maria Lara are 38 de ani şi este fiica actorului Valentin Plătăreanu. Cu toate că locuieşte de la vârstă de 4 ani în Germania, aceasta nu-şi reneagă rădăcinile şi adoră să vorbească de fiecare dată când are ocazia în limba română.

Alexandra Maria Lara

S-a făcut remarcată pe platourile de filmare graţie rolurilor din peliculele “Doctor Jivago” şi “Ultimele zile ale lui Hitler”, nominalizat in 2005 la Oscar, la categoria Cel mai bun film străin. Nemţii o consideră o stea a cinematografiei autohtone și ca drept răsplată pentru activitatea sa i-au oferit Oscarul german, premiu intitulat Osgar, pe care i l-a înmânat însuşi Anthony Hopkins, ceremponie la care a asistat şi Angela Merkel.

Pelicula “Geostorm: Pericol Global” a avut deja premiera în Los Angeles şi a fost primită foarte bine de public cu atât mai mult cu cât acţiunea se petrece în viitor, iar mesajul transmis atrage atenţia asupra felului în care tratăm planeta. Scenariul catastrofal este completat de efecte vizuale impresionante şi este regizat de Dean Devlin, cel care a fost producătorul şi scenaristul celebrelor lungmetraje cu tema apocaliptică “Independence Day”, “2012″ şi “The day after tomorrow”.

„Geostorm: Pericol Global” va avea premiera în România la sfârşitul acestei săptămâni.

Citeşte şi – Care sunt filmele preferate ale celebrităților

Citeşte şi – Filmele lunii octombrie 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter