Masterchef: „Pleacă de aici, mă freci la icre”

Sub presiune, concurenţii de la Masterchef nu se abţin în faţa juraţilor. „Pleacă de aici, mă freci la icre”, i-a spus Gabi Godeanu lui Chef Florin Dumitrescu.
Aseară, la Masterchef, a venit rândul juraţilor să gătească în faţa concurenţilor, pentru ca aceştia să le poată „fura” reţetele.

Gabi Godeanu şi-a notat în pauză câteva ingrediente care să îl ajute să gătească reţetele făcute de chef Florin Dumitrescu. Când acesta i-a luat fiţuicile cu ingrediente, Gabi a început să îi arunce replici dure chefului. „Lasă-mă în pace, nu mai am nici o hârtie! Lasă-mă să muncesc! Mă zăpăceşti mai mult, am o hartă în cap, daca tu acum ma iei şi imi explici mă zăpăceşti mai mult şi mă freci la icre!’, i-a spus Gabi Godeanu enervat.

Concurentul nu a fost mulţumit nici de alegerea colegului său, Petru, care a câştigat prima probă a emisiunii, deci a avut putere de decizie la a doua probă. La final, Chef Sorin i-a atras atenţia lui Gabi: ”Toata furia ta este in mancare si se simte, eu dintr-o mancare ca asta nu vreau sa gust”.

În urma celei de-a doua probe, câţiva din concurenţii au ajuns la proba sub presiune, iar Flavia a fost cea care a părăsit concursul. În schimb, Petru şi Liliana au fost aleşi căpitani de echipă pentru săptămâna viitoare.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter