Gheorghe Dincă, schimbare de comportament în Penitenciarul de la Jilava

De Unica.ro, pe
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost transferat la Penitenciarul Jilava, unde va rămâne în următoarea perioadă, până la începutul procesului. Dincă este încă în arest preventiv extins, până pe 24 octombrie, pentru că ancheta continuă. 

Conform Adevărul.ro, comportamentul bărbatului s-a schimbat destul de mult de la sosirea la Jilava. Dacă cu câteva săptămâni în urmă începuse să comunice cu anchetatorii, odată cu mutarea la penitenciarul din Ilfov el a refuzat să mai vorbească. „Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, ar fi spus surse din cadrul anchetei, pentru Adevărul.ro.

FBI a intervenit în cazul Caracal

Mai mulți specialiști din cadrul FBI au fost săptămâna trecută la Jilava pentru a-l supune pe Dincă unei analize psihilogice și comportamentale.

Sosirea oficialilor americani a venit în contextul în care DIICOT a anunțat, la finalul lui septembrie, că a transmis o cerere în SUA, pentru efectuarea unei analize ADN asupra rămășițelor găsite lângă pădurea din Caracal, care se presupun că i-ar aparține Luizei Melencu, deoarece respectiva analiză, foarte complexă, nu poate fi făcută în România.

Odată cu analiza ADN, DIICOT a cerut și suportul specialiștilor FBI în acest caz, pentru o a doua părere asupra profilului psihologic și comportamental al lui Gheorghe Dincă, notează Digi24.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter