Avocatul familiei Melencu: „Dincă are mai multe victime. Le localizează după perioade”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 07 august 2019, 12:04
Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a afirmat că Gheorghe Dincă are mai multe victime, pe care „le localizează după perioade, nu după nume”.

UPDATE. După ce a intrat în gospodăria lui Gheorghe Dincă, avocatul familiei Melencu susține aceasta arată ca un cimitir. ”Se va trasforma într-un şantier de construcţii pentru că în toată gospodăria exstă foraje diverse, puţuri infundate sau nu, tuneluri şi, în general mult beton turnat fără rost. Este cred eu un fel de cimitir la propriu şi la figurat al istoricului infracţional al lui Dincă. Din pereţi, tencuială şi în general din acele grote iese numai miros de cadavru”, a declarat Tonel pop.

„Aici trebuie să se facă săpături, are buncăre betonate, are puţuri, are tranşee. Anchetatorii au spus că vor face aceste cercetări, dar mie îmi este teamă că în momentul în care se va spune că a doua victimă este Luiza să se închidă cazul. Pentru mine este clar, după părerea mea el are o bibliotecă mare de infracţiuni, dar dacă le dă pe cele două închide cazul”, a mai spus avocatul.

”Asta e altă strategie. În mod clar el are o tehnică bine stabilită, cred că în timp util sper să vedem cu cine are contact, cine îl învaţă, îţi dai seama imediat dacă îl învaţă cineva sau nu, spune chestii de extremă fineţe, de exemplu: mi-a povestit una dintre fete că nu a putut să scoată bani, am crezut că bate un apropo să îi dau eu bani contra sex, că nu a avut intenţia.” Avocatul Tonel Pop a mai spus că va cere o anchetă pentru a vedea cine este polițistul care a stat de vorbă cu Gheorghe Dincă.

Criminaliștii care se ocupă de cazul din Caracal au găsit luni fragmente umane într-o pădure din apropierea orașului, după ce Dincă le-a dezvăluit că se află acolo. La căutări a participat din avocatul Tonel Pop.

Este de văzut ale cui sunt. El nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an, după luna în care le-a luat. Părerea mea este că nu e Luiza. Eu cred că e vorba de mai multe fete, el nu le mai știe numele. Asta e fata din luna cutare. Le are pe luni, pe perioade”, a afirmat avocatul.

Însă, între timp, DIICOT a anunțat că Gheorghe Dincă a declarat că rămășițele găsite în pădure sunt ale Luizei Melencu, pe care ar fi incinerat-o, la fel ca pe Alexandra Măceșanu.

Credeți-mă, omul ăsta spune adevăruri, dar minte și foarte mult că este învățat cum să mintă. Nu știm cine este victima, există date că este o victimă. Aveți indicii că ar fi Luiza? Nu avem cum să știm cine este. Probele ADN vor spune”, a mai zis Pop.

Osemintele găsite urmează să fie analizate în laborator.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter