Reacția lui Dorian Popa când a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 noiembrie 2019, 12:20
Dorian Popa a ajuns în Caracal, iar primul lucru pe care l-a făcut artistul a fost să meargă la casa lui Gheorghe Dincă, locul unde s-au petrecut ororile și a fost ucisă Alexandra Măceșanu.

Dorian Popa și-a dorit să vadă cu ochii lui casa lui Ghoerghe Dincă, însă artistul nu se aștepta să aibă asemenea trăiri. Acesta a explicat pe vlogul său că ceea ce a văzut la fața locului este mult mai înfricoșător decât ceea ce s-a văzut la televizor: „Johnule, noi nu căutăm senzaţionalul, nu căutăm de fapt şi de drept absolut nimic, doar am vrut să vin aici să simt energia, să văd şi eu unde a putut trăi acest monstru, Johnule. În aceeaşi ordine de idei vă spun sincer că îmi doream să văd dacă există bandă care delimitează zona, dacă totul e făcut aşa cum trebuie şi într-adevăr este făcut totul aşa cum trebuie.

Reacția lui Dorian Popa când a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă

Senzaţional! Arată mult mai terifiant în realitate decât ce am văzut la televizor, Johnule. Am făcut o cruce şi eu şi nu ştiu, se spun atât de multe încât nu ştiu ce să cred. Nu ştim nici unii dintre noi ce să credem, însă sperăm ca sufleţele fetelor să fie totuşi aici pe Pământ în continuare. O să mă uit şi eu puţin aşa pentru a înţelege ce am văzut la televizor. Nu este nicio glumă, nu este niciun subiect de făcut vizualizări, pur şi simplu eu un daily vlog şi eu filmez zilnic ceea ce fac. Şi mi-am promis că atunci când voi veni prima oară în Caracal voi veni şi aici”, – a transmis Dorian Popa pe vlogul său.

Vezi imagini cu Dorian Popa în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter