Dalia Puşcă, pe cale de a deveni imaginea unei mari companii de cosmetice elveţiene!

De Unica.ro, pe

Află ce companie de cosmetice i-a propus o colaborare prezentatoarei TV Dalia Puşcă.
După ce a trecut printr-o perioadă de căutari şi transformari ce au implicat printre altele: renunţatul la fumat, abordarea unui stil de viată sănătos, schimbarea look-ului într-un mod radical, prin renuntarea la părul blond şi lung în favoarea unei tunsori periuţă, în nuanţa sa naturală şi după revenirea la prima ei pasiune, muzica, lansând de curând o piesă cu totul inedită, frumoasa actriţă şi prezentatoare TV Dalia Puşcă a primit de curând propunerea de a deveni imaginea unei cunoscute companii de produse cosmetice, deţinută de celebra familie Strurdza.
Dalia Puşcă, pe cale de a deveni imaginea unei mari companii de cosmetice elveţiene!
” Sunt flatată de propunerea pe care am primit-o din partea Alinei Sturdza, cea care a fondat in Romania aceasta companie de produse cosmetice cu sediul de baza în Elveţia şi care este considerată de altfel cea mai mare companie de acest gen din Elvetia(pe locul 1 in topul companiilor de vânzări directe, elvetiene).
Asa cum poate ştiţi sau nu, în urma cu 2 ani, am hotărât să fac nişte schimbări majore în viţta mea …am simţit că trebuie să mă dezvolt personal…drept pentru care am urmat anumite cursuri (de autocunoaştere sau „Iniţiere în energetica organismelor vii”), am citit foarte multe cărţi despre cum functionăm, despre cum ne putem schimba pe noi înşine. În acelaşi timp am şi ales un stil de viaţă sanatos, cu mult sport, renunţat la fumat şi îndreptarea atenţiei spre produse de beauty cât mai curate, naturale.
Asa ca mi s-a parut binevenita propunerea familiei Sturdza de a deveni imaginea acestor produse de beauty foarte naturale, pe baza de extracte de fructe, de caviar etc! Alegerea mea ca imagine a fost strâns legată , mi-au spus reprezentaţii companiei, chiar de acest stil de viaţă abordat de mine în ultimul timp, dar şi de faptul că sunt o persoană ce mizează pe firesc, natural ….(nefiind adepta unui look extrem de sofisticat, ), valori pe care doreau să le împartăşească persoana care va deveni imaginea companiei”, a declarat frumoasa prezentatoare.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter