Ce diagnostic crunt a primit un bărbat care a acuzat săptămâni în șir simptome de răceală

De Unica.ro, pe

Jason, un bărbat din Ohio, care a prezentat simptome de răceală timp de mai multe săptămâni, a primit un diagnostic crunt când a ajuns la medici. Bărbatul a ajuns la camera de gardă după ce s-a simțit rău șase săptămâni, crezând că are o răceală. Bărbatul fumează din adolescență.

Citeşte şi: Simptome care pot ascunde boli grave. Nu le ignora!

În urma investigațiilor amănunțite, medicii au descoperit mai multe formațiuni pe ambii plămâni ai bărbatului. Jason a ajuns la doctor cu tuse, febră intermitentă și o stare de oboseală acută. El le-a spus medicilor că și familia lui a experimentat simptomele de răceală și a crezut că a răcit, așa cum pățește în fiecare toamnă.

Citeşte şi: O femeie a aflat că avea cancer ovarian în stadiul 3, după ce medicul i-a ignorat simptomele

Medicii i-au confirmat lui Jason că are cancer pulmonar, după ce i-au descoperit pe plămâni mai multe tumori. La aflarea veștii, Jason a izbucnit în lacrimi și le-a spus doctorilor că și tatăl lui și-a pierdut viața în urma aceluiași diagnostic.

Citeşte şi: Cum și-a descoperit Bianca Brad cancerul la sân. „Nu am avut simptome!”

Fumatul este principala cauză a cancerului, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), notează Insider. Potrivit CDC, printer simptomele cancerului pulmonary se numără tusea agravantă, care nu dispare, durerea în piept, dificultăți în respirație, respirație șuierătoare, scăderea ăn greutate inexplicabilă, tusea cu sânge, senzație de oboseală și accese de infecții în piept.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter