Alertă cu bombă la sediul Europa FM

De Unica.ro, pe

O persoană a anunțat prin apel la 112 că la sediul postului de radio Europa FM, situat la Oregon Park, Pipera, ar exista un dispozitiv explozibil.

Angajaţii din întreaga clădire au fost evacuaţi, iar la faţa locului au venit Poliţia şi trupele speciale. Europa FM și-a întrerupt emisia, iar emisiunea lui Cătălin Striblea a fost înlocuită cu muzică. Jurnalistul a povestit ce s-a întâmplat într-o transmisiune directă pe Facebook.

Citește și: Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Primele informații arată că ținta am fi noi. E un apel anonim la 112. Sperăm că este vorba doare de o farsă sau de un anunț menit să ne întrerupă emisia. Se fac verificări. Toată lumea care lucrează în această clădire a fost evacuată. Au venit aici și oameni înarmați. Probabil sunt proceduri specifice.

Nu avem idee despre sursa apelului. Se fac investigațiile obișnuite (…) Mi-am dat seama, din discuțiile pe care le-am avut aici cu polițiștii, că telefonul viza chiar Europa FM. Dar informația este incompletă, o să mai verificăm, a povestit Cătălin Striblea.

Specialiștii pirotehnicieni au efectuat verificări timp de aproximativ o oră, iar ameninţarea cu bombă s-a dovedit a fi una falsă. Postul de radio Europa Fm şi-a reluat emisia obişnuită aproape de ora 14.00.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter