Marian Vanghelie, după ce a fost acuzat că ar fi lovit-o pe Oana Mizil: „Eu nu lovesc. E o situație intimă, personală!”

De Unica.ro, pe

La sfârșitul săptămânii, în presă au apărut zvonuri cum că Marian Vanghelie și-ar fi bătut soția, pe Oana Mizil, în urma unui conflict aprins. Potrivit zvonurilor, la domiciulul celor doi ar fi fost chemată și o ambulanță.

Oana Mizil a fost internată sâmbătă noaptea într-un spital din București pentru a primi îngrijiri medicale. Se pare că medicii ar fi fost cei care au alertat poliția după ce au constatat că Oana ar fi fost lovită în zona feței și pe unul dintre brațe și ar fi ajuns la spital cu cefalee.

Vanghelie și Oana urmau să fie audiți de poliție în cursul zilei de marți, 27 iulie, însă fostul primar al sectrorului 5 din București susține că nu a fost nicidecum vorba despre violență fizică, ci doar despre o ceartă în urma căreia Oanei i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu: „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Citeşte şi: Oana Mizil vrea să-l facă pe Marian Vanghelie tată de băiat. Iubita fostului primar va apela la fertilizarea in vitro

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Citeşte şi: Lora și secretul ei pentru o siluetă de invidiat: „Nu cred în diete, dar…”

Mai mult, Marian Vanghelie spune că se pregătește să meargă într-o vacanță la mare cu Oana.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie, pentru Antena 3.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter