Trei ceaiuri detoxifiante 100% bio, ajutor de nădejde în curele de slăbire

De Madalina Racorean, pe

Dacă vrei să slăbeşti trebuie să ţii cont că o cură cu ceaiuri detoxifiante este foarte potrivită. Acest lucru te va ajuta să scapi mult mai uşor de kilogramele în plus şi peste toate este foarte sănătos!
Azi, cele mai eficiente, evident în afară de sport, multă mişcare în aer liber sau la sală şi mâncare fără grăsimi, sunt tincturile si ceaiurile din plante. Am ales trei dintre cele mai bune ceaiuri bio detoxifiante, cu proprietăţi diuretic-depurative din plante atent selecţionate.

Este bine să faci o astfel de cură  timp de două săptămâni, iar cel mai important este să alegi un ceai care conţine ingrediente din culturi ecologice, pentru a fi sigur că detoxifierea va fi bazată pe plante cât mai curate. Unul foarte bun este ceaiul Clipper, 100% natural, cu certificare ecologica Soil Association Organic Standard UK 5, ce conţine lemn dulce. Nu este un ceai recomandat celor care suferă de hipertensiune şi nici femeilor care sunt însărcinate sau alăptează, iar la o cană de ceai este recomandat să puneţi numai un plic. Conţine hibiscus, rădăcină de echinaceea purpurea , aroma naturală de zmeură, aroma naturală de lămâie şi extract de aloe vera. Îl găseşti pe www.pukkafood.ro.

Un alt ceai extrem de bun în curele de detoxifiere este Yogi Tea. Este  Ayurvedic şi are în compoziţie  lemn dulce, păpădie şi anason. Este eficient în reglarea dezechilibrului interior, iar gustul său îţi aminteşte de o combinaţie de-a dreptul reuşită de condimente dulci şi acrişoare. Nu lipsesc păpădia, foarte importantă în curele de slăbire şi ghimbirul, afrodisiacul perfect care ştie cum să ardă caloriile. Poţi bea zilnic două căni, una dimineaţă şi una seara în care adaugi numai câte un pliculeţ de ceai. Îl găseşti aici.

Poţi alege şi ceaiul natural detoxifiant “Organism purificat” de la Fares. Favorizează eliminarea toxinelor  şi susţine foarte echilibrat mecanismele proprii de purificare ale organismului. Este recomandat mai ales fumătorilor şi celor care beau cafea în exces. Îl găseşti aici.

Mai multe detalii pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter