5 semne că trebuie să-ți detoxifici rinichii

De Diana Zagrean, pe

Rinichii sunt filtre ale organismului uman şi adesea se încarcă cu toxine în exces. Vezi care sunt semnele că ai nevoie de detox la rinichi şi ce trebuie să faci ca să nu te îmbolnăveşti.
 

Ai pofte tot timpul

Ştii sigur că nu eşti gravidă, dar pofteşti mereu la câte ceva? Ai anumite mâncăruri de la care nu te poi abţine în ultima vreme şi „păcătuieşti” aproape zilnic cu câte ceva?
Corpul uman se poate umple cu substanţe chimice menite să creeze dependenţă şi ritmul în care rinichii tăi le elimină poate fi mai scăzut decât ritmul în care le introduci prin alimentaţie.
Dacă simţi că pofteşti tot timpul la ceva, ai nevoie de o detoxifiere a organismului în general şi a rinichilor în particular.

Inflamaţii cronice

Suprasolicitarea rinichilor şi a ficatului poate duce la inflamarea anumitor ţesuturi.
Dacă organismul îţi este plin de substanţe toxice şi rinichii tău au nevoie de detoxifiere, s-ar putea ca anumite zone să reacţioneze şi să se inflameze.
Dacă nu te ştii alergică la ceva anume şi nu ai mai avut boli inflamatorii, încearcă rapid un detox pentru rinichi şi ficat şi vezi dacă aceasta era cauza.

Pielea îţi este încărcată

Dacă ai rinichii plini de toxine şi ficatul burduşit cu substanţe chimice din alimente procesate, pielea ta va reacţiona. Dacă nu ai probleme hormonale şi te-ai umplut brusc de acnee sau ai tot felul de iritaţii şi bubiţe pe faţă, burtă, piept şi spate, probabil ar trebui să încerci un detox, mai ales cu lichide multe, pentru rinichi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter