Alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:36

Viaţa ta sexuală nu este aşa cum ţi-ai dori? Nu te mai simţi atractivă? Uite ce poţi mânca pentru o viaţă sexuală împlinită!
Trebuie să ştii că toţi oamenii se confruntă cu această problemă la un moment dat. Important este să îţi revii cât mai repede, în mod natural. Mai jos îţi vom prezenta câteva alimente care măresc libidoul şi îmbunătăţesc semnificativ viaţa sexuală.
Pepenele roşu este bogat în Citrulină, un aminoacid care ajută la îmbunătăţirea fluxului sanguin la nivelul inimii şi organelor genitale.

Bananele conţin enzima Bromelaină, care ajută la îmbunătăţirea libidoului masculin dar şi feminin. Acestea sunt bogate în vitamine B, necesare pentru producerea hormonului sexual, testosteronul.

Avocado-ul este bogat în vitamina B6, care ajută la creşterea producţiei hormonului masculin. Avocado este, de asemenea, bogat în potasiu, care ajută la reglarea glandei tiroide şi la îmbunătăţirea nivelului libidoului la femei.

Creveţii şi fructele de mare sunt bogateîn Zinc, mineral care creşte fertilitatea şi măreşte intensitatea orgasmelor.

Sparanghelul combinat cu ardeiul roşu iute stimulează energia şi rata metabolică. Sparanghelul este bogat în vitamina E, care stimulează producţia de testosteron şi este important pentru o viaţă sexuală sănătoasă.

Nucşoara a fost folosită încă din antichitate în medicina indiană pentru stimularea libidoului femeilor, fiind unul dintre cele mai eficiente afrodisiace naturale.

Brânza este o sursă bună de Zinc, mineral care este esenţial pentru producerea de testosteron. Nivelurile de testosteron controlează atât libidoul masculin cât şi cel feminin.

O friptură este bogată în proteine, Fier, Magneziu, Zinc şi alţi nutrienţi care cresc nivelul de testosteron. Alimentele proteice sunt o bună sursă de dopaminăşi noradrenalină, care intensifică sensibilitatea în timpul actului sexual.

Stridiile stimulează producţia de dopamină, rezultând creşterea libidoului atât la bărbaţi cât şi la femei.

Ciocolata neagră ajută la îmbunătăţirea apetitului sexual, deoarece conţine serotonină, care îmbunătăţeşte starea de spirit. Feniletilamina din ciocolata neagră stimulează eliberarea de dopamină în centrele plăcerii care sunt strâns legate de intensitatea orgasmelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter