Ela Crăciun și Dr. Andrei Laslău despre dieta de Paşte

De Unica.ro, pe

Sfintele Sărbători de Paște sunt foarte aproape, iar forfota pregătirilor a început. Dr. Andrei Laslău îţi spune ce să mănânci de Paşte dacă ţii dietă.
Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend la Antena 3, a mers la cumpărturi alături de Dr. Andrei Laslău pentru a realiza un material despre ce și cum mâncăm de Paște pentru a nu ne îngrășa și pentru a avea grijă de sănătatea noastră.

Dieta dr. Andrei Laslău de Paşte

Pe www.elacraciun.ro, începând de astăzi, cititorii vo ravea trei materiale video despre alimentația de sărbători, despre cum ar trebui să pregătim masa de Paște, astfel încăt să avem grijă și de sănătatea noastră.
În primul material video de pe elacraciun.ro, Dr. Laslău vorbește despre alimentele din categoriile pe care românii oricum le aleg în această perioadă și oferă câteva indicații despre cum putem avea o abordare mai sănătoasă. Cititorii vor afla cum să aleagă pâinea sau cozonacii și despre importanța efortului fizic în această perioadă, mai ales că anul acesta Paștele este foarte aproape de 1 mai.
Prezentatoarea știrilor de dimineață din weekend de la Antena 3 a învățat să aibă grijă atât de sănătatea, cât și de silueta ei. Mămică a doi copii, Ela a început cu câțiva ani în urmă să se documenteze și să învețe despre ceea ce înseamnă un regim de viață sănătos în funcție de dorințele și nevoile fiecăruia.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter