Tratament pentru celulită! Arde zilnic peste 1000 de calorii!

De Unica.ro, pe

Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de fitness, se poate lăuda cu un trup bine tonifiat, fără strop de celulită. Meritul îl au nu doar cei peste 15 de ani de activitate în domeniul sportului, ci şi mişcarea pe care o face o dată la două zile, uneori zilnic, în timpul orelor de fitness pe care le susţine.
Kinga a inventat recent un program de  aerobic, intitulat Fat Burning, ce are arde caloriile în timp record şi reduce stratul de grăsime şi celulita. Astfel se face că, de când predă aceste cursuri de fitness, Kinga este mai în formă ca niciodată, arzând de fiecare dată peste 1000 de calorii.

Kangoo Jumps topeşte celulita

“Fat Burning stimulează sistemul limfatic, eliminând toxinele din organism. Slăbeşti şi scapi de celulită. De menţionat este că ghetele Kangoo Jumps cu care sărim la antrenamente au fost inventate special pentru recuperarea medicală a pacienţilor ce au suferit accidente şi operaţii la coloană. Astfel că absorb până la 80% din şocurile săriturilor. În acest mod îmi permit să ţin ore şi ore de Kangoo Jumps şi Fat Burning. Ard în timpul unei sesiuni peste 1000 de calorii”, mărturiseşte Kinga Sebestyen.
Cunoscuta antrenoare de fitness a iniţiat recent o campanie dedicată persoanelor supraponderale din România. În acest sens, peste 500 de români s-au înscris pentru a intra într-un cantonament de trei luni, cu scopul de a scăpa de stratul de grăsime şi de kilogramele în exces.
Kinga Sebestyen slăbeşte 500 de supraponderali cu Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen organizează vineri deja celebrul eveniment caritabil “Kangoo Jumps salvează vieţi”, şi va face sport alături de sute de oameni în vederea ajutorării copiilor bolnavi din România.
Mai exact, în acea zi specială, Kinga Sebestyen va conduce sesiuni de fitness pentru sute de persoane, iar sumele strânse în urma taxei de participare vor fi donate Asociaţiei M.A.M.E. în vederea construirii unui Centru de resurse  pentru copiii bolnavi.
La fel vor proceda, în perioada 12-15 martie, toţi antrenorii săi care predau sesiuni de Kangoo Jumps pe tot teritoriul ţării.
Kinga Sebestyen a iniţiat acest proiect caritabil în urmă cu patru ani. Anual, în luna martie, se rezervă o zi în care toate încasările din urma activităţii sale şi a partenerilor săi sunt donate în scop caritabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter