Kinga Sebestyen predă Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

De Unica.ro, pe

Kinga Sebestyen se implică și anul acesta în ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Pe 16 martie, antrenoarea de fitness va ține, la Pullman Hotel, București, sesiuni de sport în cadrul ediției din acest an a campaniei sale, “Kangoo Jumps pentru Viață”, organizată în parteneriat cu Asociația M.A.M.E.
Toate încasările acumulate în urma participării celor câteva sute de oameni, precum și donațiile suplimentare, vor fi donate cu scopul de a construi Centrul Steluțelor, un centru de suport și recuperare pentru copii bolnavi de cancer.
Campania caritabilă din acest an se va derula timp de o săptămână, în perioada 10-16 martie 2014, perioadă în care sute de antrenori vor preda sesiuni de Kangoo Jumps pe tot teritoriul țării.
„’Kangoo Jumps pentru Viață’ este un  proiect prin care până în prezent am reușit să dăm o mână de ajutor copiilor, celor care au cea mai mare nevoie de asistența și susținerea noastră. Asociația M.A.M.E au fost și sunt parteneri de încredere, cu un entuziasm și altruism care ne inspiră și ne îndeamnă să continuăm derularea proiectului nostru comun și să le oferim ajutorul nostru în totate campaniile umanitare.
Din păcate, anual în România sunt diagnosticați cu cancer aproximativ 500 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani, dintre care aproape 40% mor. Echipa Asociației M.A.M.E. nu este străină de suferințele prin care trec copiii cu afecțiuni incurabile și familiile acestora, implicându-se în proiecte care răspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave.
Kinga Sebestyen predă Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Anul acesta și-au propus să înființeze un centru de suport și recuperare, cu scopul de a ajuta aceste familii în lupta cu boala, de a oferi copiilor o sansă în plus la viață, astfel încât de fiecare dată când un copil învinge cancerul, o steluță să rămână aprinsă și să strălucească tot mai tare pe cer.
Alături de echipa Kangoo Jumps mă alătur și în acest an Asociației M.A.M.E în lupta pentru un țel comun:  să oferim o șansă în plus copiilor cu probleme grave de sănătate la o viață normală atât la nivel educațional și social, cât și psihologic și comportamental”, declară Kinga Sebestyen.
Alături de celebra antrenoare de fitness se vor alătura, pe parcursul campaniei, și trainerii Dósa Ildikó și Pop Ioan Lucian, precum și presenterii Andreea Zaragiu, Diana Știrbu, Ghiță Gabriel și Florin Tudor.
Cine își dorește să participe la sesiunile de Kangoo Jumps trebuie să contribuie cu minimum 50 de lei, în această sumă fiind inclusă și închirierea ghetelor Kangoo Jumps.
„Având în vedere scopul nobil al evenimentului  toți instructorii, practicanții și iubitorii acestui sport sunt așteptați cu drag pe 16 martie la Hotel Pullman, București”, adaugă Kinga Sebestyen.
Din 2010, Kinga Sebestyen organizează anual, în luna martie, alături de Asociația M.A.M.E., campania Kangoo Jumps pentru Viață. Toate încasările obținute în urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o săptămână, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.
Kinga Sebestyen predă Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
În 2013 s-a donat în vederea construirii unui Centru de Resurse pentru copiii bolnavi de cancer. În 2012 a avut loc strângerea de fonduri în campania “Un loc de joacă mai sigur pentru copiii bolnavi” – s-a reamenajat locul de joacă din curtea Institutului Clinic Fundeni. Ediția 2011 a susținut strângerea de fonduri în campania “Copilăria nu trebuie trăita în spital”, în urma căreia s-au reamenajat și dotat cu aparatură și mobilier medical câteva spații din cadrul Secției de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni (două camere de recoltat analize și tratament, patru grupuri sanitare, o rezervă). Ediția 2010 a evenimentului “Kangoo Jumps” a avut drept scop susținerea strângerii de fonduri necesare pentru efectuarea, la o clinică din Italia, a unui transplant medular în cazul unui copil în vârstă de 6 ani, bolnav de leucemie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter