Convenţia Internaţionană de Fitness: Bodyweight Funcţional cu Florin Neby

De Unica.ro, pe

Clasa de Bodyweight Funcţional pe care eu o voi preda la această convenţie va fi o îmbinare de mişcări ce vor pune în funcţiune toată musculatura, astfel că vom avea mişcări în care vom lucra partea inferioară a corpului, încluzând fesierii, bicepşii femurali şi cvadricepşii cu o energie ce sigur doar la clasele de dans aţi văzut-o.
Astfel că, aşa cum nu se aşteapta nimeni, vom avea o clasă de exerciţii fizice în care musculatura îţi va lucra într-un ritm alert, ce-ţi va anula acea durere a anumitor părţi ale corpului din timpul antrenamentului.

Totul se va desfăşura într-o combinaţie cu partea superioară a corpului în care vom lucra umerii, pieptul, tricepsul, spatele şi abdomenul, lucru ce iar s-a văzut foarte puţin într-o clasă ce va aduna aceste exerciţii într-o coregrafie. Voi încerca să fac din această clasă un moment memorabil în această convenţie, bazându-mă pe toate ingredientele ce pot face o oră de antrenament mai specială îmbinând muzica bună, mişcările interesante, energia pe care o voi transmite eu şi ritmul foarte antrenant. Faptul că vor fi foarte mulţi participanţi, printre care şi instructori dar şi pasionaţi de sport, pe mine unul mă va împinge de la spate să prezint un lucru de o calitate foarte buna şi, în acelaşi timp, eficient.

Vă puteţi antrena alături de Florin Neby, sâmbătă şi dumincă în cadrul Convenţiei Internaţionale de fitness, Fitness Scandinavia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter