Sportul de dimineaţă: Tehnici care te slăbesc rapid

De Unica.ro, pe

Pentru multă lume, faptul că trebuie să se trezească dis de dimineață pentru a se antrena, poate fi destul de descurajator. Vestea bună este că te poți obișnui cu asta (cu puțină ambiție), urmând pașii de mai jos.

Pregătește-ți geanta

Aranjează-ți lucrurile de seară, pentru ziua următoare. Nu este tocmai plăcut să stai la 6 dimineața să te hotărăști ce outfit e mai potrivit în ziua respectivă.

Forțează-ți ridicarea din pat

Așează ceasul deșteptător / telefonul mobil departe de pat. Astfel, când va suna, va trebui să te ridici din pat pentru a-l opri. Odată ce te-ai ridicat, lucrurile sunt mult mai simple 

Ia o gustare ușoară

O masă copioasă cu mai puțin de 2 ore înainte de antrenament va face să te simți inconfortabil. Încearcă să iei o gustare lightînainte de antrenament și alta după terminarea acestuia.

Renunță la alcool

Sigur, un pahar de vin sau două, la cină, pot fi o modalitate foarte bună de relaxare, dar chiar și cantitățile mici de alcool te pot face săte înviorezi greu dimineața. Totuși, dacă ai băut alcool, înainte de a te culca asigură-te că bei suficientă apă. În caz contrar, vei fi deshidratatădimineața.

Culcă-te devreme

Pentru a fi odihnită, trebuie să dormi cel puțin 8 ore/noapte. Așadar, dacă vrei să dai randament maxim la antrenament, asigură-te că ești odihnită, altfel organismul va fi stresat și antrenamentul poate deveni periculos.

Fă-ți prieteni noi

Găsește-și un partener (sau un grup) de antrenament la sală sau în locul unde obișnuiești să te antrenezi. Stabiliți la ce oră vă întâlniți în fiecare dimineață. Asta te va ajuta să rămâi motivată și să nu renunți.

Planifică-ți antrenamentul

Întocmește un plan de antrenament cu o zi înainte. Astfel, vei fi ordonată,te vei concentra dinainte la exercițiile pe care le vei executa șivei câștiga timp (nu vei mai sta în timpul antrenamentului să te gândești ce trebuie să faci).
Citeşte şi despre obiceiurile care îţi fură energia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter