Actrița Melanie Griffith a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 20 octombrie 2017, 17:06
Melanie Griffith a vorbit recent pentru prima dată de boala gravă de care suferă și pe care a ținut-o secretă timp de șase ani.

Actrița în vârstă de 60 de ani a dezvăluit în cadrul evenimentului „Women’s Brain Health Initiative” faptul că suferă de epilepsie, afecțiune care s-a instalat din cauza stresului și de care a aflat la scurt timp după divorțul de Antonio Banderas.

 „Fiecare convulsie pe care am avut-o a fost într-un moment în care eram extrem de stresată. Ultimele două crize s-au întâmplat când mă aflam pe un iaht la Cannes, în 2011.  Am făcut o criză majoră și am fost dusă la spitalul din Cannes, apoi am revenit înapoi pe iaht. Am avut o altă serie de convulsii puternice și m-am întors la spital. Mi-au făcut o electroencefalograma și au început să o privească foarte serioși”, a mărturisit Melanie Griffith.

Chiar dacă epilepsia este o boală care nu se poate vindeca, starea de sănătate a pacientului poate fi ținută în echilibru cu ajutorul medicamentelor. Actrița a mărturisit că se simte bine și că nu a mai făcut nicio criză de epilepsie în ultimii patru ani.

„Am divorțat și asta a fost un medicament pentru mine”, a spus Melanie râzând în fața publicului.

Cu o carieră de peste 30 de ani, Melanie Griffith este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. A fost căsătorită de cinci ori, dintre care de trei ori cu același bărbat, actorul Don Johnson. De asemenea, vedeta a mai fost căsătorită și cu actorul Steve Bauer, de care a divorțat după opt ani de căsnicie. Ultimul ei soț a fost celebrul Antonio Banderas, de care a divorțat în 2015, după 19 ani de căsnicie, din cauza infidelităților acestuia.

Citește și – Cum arată fiica lui Antonio Banderas la 20 de ani

Citește și – E oficial. Antonio Banderas şi Melanie Griffith divorţează

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter