5 – numărul magic pentru silueta ta în 2014

De Unica.ro, pe

Promiţi că de anul acesta vei fi mai suplă, mai sănătoasă, mai fericită?

La început de an, stăm bine la teorie, ştim ce vrem şi unde am dori să ajungem… dar exagerăm uneori cu promisiunile. Când vine vorba de dietă, noi femeile suntem foarte drastice: ori alb ori negru. Tăiem cu uşurinţă de pe lista de cumpărături alimentele periculoase de care tot am auzit în stânga şi dreapta: dulciuri, carbohidraţi, grăsimi. Trecerea la o nouă dietă pare simplă. Realitatea este că majoritatea rezoluţiilor de la început de an zboară pe fereastră iar promisiunea de a slăbi şi a fi mai în formă este prima încălcată. Primul pas este un plan pe termen lung.

În 2014, păstrează-ţi echilibrul şi ţine ritmul celor 5 cu Herbalife

Numărul magic 5 stă la baza principiului “mai des şi mai puțin”. Potrivit specialiştilor în nutriţie, ritmul de alimentaţie corect şi sănătos este de cinci ori pe zi: trei mese principale şi două gustări.
Herbalife îţi propune două planuri de alimentație, în funcţie de obiectivele tale: Programul de Slăbire şi Programul de menţinere a greutăţii. Dacă vrei sa încapi în jeanșii tăi preferaţi, adoptă programul de slăbire şi înlocuieşte două mese principale ale zilei (micul dejun și prânzul) cu un Shake Proteic Formula 1 sau un Baton Formula 1 Express. Pentru a preveni senzația de foame, este recomandat ca între mese să iei două gustări sănătoase, de exemplu un fruct, o supă de roșii Gourmet sau un baton proteic. Ia cina cu 3 ore înainte de culcare și alege ceva ușor și sănătos.
Ţine ritmul celor 5 cu Herbalife:
5 - numărul magic pentru silueta ta în 2014
 
Mic dejun sănătos
Dimineaţa avem nevoie de o sursă de carbohidraţi complecşi, proteine, vitamine şi minerale.
Herbalife îţi propune Batonul Formula 1 Express, o opţiune excelentă de mic dejun complet dacă te grăbeşti dimineaţa.
5 - numărul magic pentru silueta ta în 2014
 
Gustarea de la ora 10.00
Este important ca, pe lângă mesele principale, să iei şi gustări sănătoase – cum ar fi fructele, nucile şi seminţele, un Baton proteic Herbalife sau Supa de roşii Gourmet – care iţi vor potoli apetitul şi te vor ajuta să îţi controlezi mai uşor greutatea.


 
5 - numărul magic pentru silueta ta în 2014
 
Prânz sănătos
Shake-ul Formula 1 reprezintă o masă delicioasă și sănătoasă care oferă un echilibru excelent de proteine de înaltă calitate din lapte și soia, micronutrienţi esenţiali, plante și ierburi aromate.


5 - numărul magic pentru silueta ta în 2014
 
Gustarea de la ora 16.00
Înainte de a ieşi în oraş nu uita de a doua gustare a zilei: un fruct, un iaurt sau dacă ţi-e poftă de ceva sărat Herbalife îţi propune un pachet de boabe de soia prăjite


 
5 - numărul magic pentru silueta ta în 2014
 
Cină
Ziua ar trebui sa se încheie cu o masă echilibrată și variată, un amestec de proteine slabe, carbohidraţi complecşi şi o varietate de legume.
 
 
Dacă îţi doreşti un corp sănătos şi armonios trebuie să-ţi schimbi stilul de viaţă, nu doar să slăbeşti câteva kilograme. Este important să eviţi dietele drastice, să-ţi faci un plan realist de slăbit, să consumi lichide şi să faci exerciţii fizice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter