Zece SMS-uri pe care urăști să le primești de la el!

De Simona Josan, pe Ultimul update Joi, 20 august 2015, 16:52
Femeilor, în general, le place să aibă toată atenția din partea persoanei iubite, însă există anumite fraze care nu le cad deloc bine. La fel se întâmplă și cu anumite SMS-uri primite de la partenerul de viață. Oricât de bine intenționate ar fi gândurile din spatele mesajelor, reprezentantele sexului frumos pur și simplu iau foc atunci când le citesc.

Mai jos îți prezentăm o listă cu 10 mesaje trimise de iubit pe care femeile în general urăsc să le primească.

Mi-e dor de tine.

Este cel mai dureros mesaj, mai ales pentru un cuplu de îndrăgostiți. Dacă iubitul îți scrie asta, înseamnă că nu sunteți aproape unul de celălalt, lucru la care preferi să un te gțndești. Trimițîndu-ți fraza asta îți amintește de situația în care sunteți.

Stau până mai târziu la serviciu.

Dacă stă peste program și îți scrie asta, înseamnă că este conștient de faptul că, în schimbul orelor suplimentare ar fi trebui să stea cu tine. Cu toate acestea, nu îți convine să își schimbe ordinea priorităților și să te pună pe planul 2. Un sentiment de dezamăgire te încearcă în momentul în care primești un astfel de text. Însă, în cazul în care ești o persoană geloasă, tipul acesta de SMS te face să intri la bănuieli dacă nu cumva iubitul tău ”fură” din timpul tău pentru o altă femeie.

Sunt beat.

Ei bine, sunt o mulțime de femei care primesc acest SMS și, invariabil, toate urăsc aceste două cuvinte. În primul rând ideea că el vine din oraș, unde a petrecut de minune… fără tine, te scoate din minți. În al doilea rând, femeilor nu le place să aibă de-a face cu un iubit… abțiguit.

Ai putea să vii să mă iei?

Întrebarea te face să te simți folosită. În plus, faptul că are nevoie de tine poate fi… semn rău. Dacă are nevoie să vii să-l iei de undeva înseamnă că fie a băut și nu poate conduce, ceea ce nu-ți cade deloc bine, ori i s-a întâmplat ceva rău: nu s-a simțit bine, are pană sau cine știe ce alt necaz are.

Sunt ocupat.

Normal că nu îți place să auzi fraza aceasta. Mai ales dacă vine din partea persoanei iubite și mai ales dacă vine printr-un rece și scurt SMS. Nu este vreo veste îmbucurătoare că nu are timp pentru tine.

Vrei să te măriți cu mine?

Orice femeie își dorește să audă întrebarea aceasta într-o bună zi. Însă nu printr-un mesaj pe telefon. Firi romantice, domnișoarelor le place să primească întrebarea cea mare cu o cutie roșie, din care să răsară și un inel cu diamant. Cele mai multe visează ca cererea să fie făcută într-un cadru romantic, inedit, care să le taie răsuflarea.

Trebuie să vorbim.

O afirmație drastică și laconică pe care nici o femeie nu vrea să o audă. Este clar că are o problemă care, iar dacă nici măcar nu ți-a dat un indiciu în SMS nu există nici o îndoială că e ceva grav.

Nu îmi mai scrie mesaje!

Este un lucru de spus oricui, dar mai ales ție, persoana pe care crezi că el o iubește din tot sulfetul. Dacă are ceva important de făcut, iar tu îi scrii cât de mult îl iubești, sunt și alte modalități mai blânde prin care îți poate da de înțeles că nu e momentul să îți dea mesaje.

Facem cum zici tu.

Un partener care să le asculte până la capăt este ceea ce își doresc femeile. Se simt importante în viața lui, inteligent, pentru că reușesc să-i stârnească atenția și au nevoie de reacția acestuia. Afirmația ”facem cum zici tu” are următoarea interpretare: pentru bărbat nu este important să se implice în a lua o decizie alături de ea.

Ești singura femeie pe care o iubesc.

În primul rând nu este adevărat acest mesaj. Pe o listă a femeilor din viața lui sunt, cu siguranță, mama, sora, bunica sau cine știe ce verișoară cu care a copilărit. Și nimic nu te deranjează mai mult decât o minciună, mai ales dacă tu nu-i ceri să  facă o ierarhie în inima lui.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter