10 lucruri care nu ar trebui să se întâmple în dormitor

De DinDragoste.unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 11:56
Sex

Oricum am pune problema, cu siguranță fiecare dintre noi are propriile sale dorințe intime pe care visăm să le ducem la îndeplinire în dormitor.
Pe de altă parte, sunt și o mulțime de alte lucruri care nu au nicio legătură cu pasiunea, dragostea sau sexul în sine și care ar trebui să lipsească cu desăvârșire din dormitor. Iată un top al acestora:

1. Sexul nu e război, și nici patul câmp de bătălie: Pentru că una e să îți placă sexul pasional și să incluzi în această experiență și elemente de sado-masochism și cu totul altceva să provoci sau să îți fie provocate răni serioase.

2. Nu răspunde niciodată la telefon: Oricine ar fi, poate aștepta. Fie că e o prietenă, mamă, o colegă sau chiar șeful. Iar dacă răspunzi, așteaptă-te ca partenerul să îți piardă complet cheful și să se apuce de cu totul altceva.

3. Nu rosti numele altei persoane: Spune-i partenerului pe numele fostului și te-ai asigurat nu numai că se da jos repede din pat ci și că iese imediat pe ușă. Probabil la fel ai fi făcut și tu dacă în focul momentului îl auzeai rostind numele fostei.

4. Nu vă tratați unul pe celălalt ca pe niște acrobați: E bine să încercați poziții noi pentru a alunga rutina, dar nu o faceți din cinci în cinci secunde. Nu mai e deloc distractiv și nici pasional.

5. Nu înceta să fii tu însuți: Cu excepția cazurilor în care jucați roluri, fiți amândoi sinceri. E important să vă cunoașteți bine unul pe celălalt pentru a vă putea satisface. Minciuna, pe de altă parte, nu vă va ajuta în acest demers.

6. Nu fugi din pat imediat ce ați încheiat partida de sex: E cât se poate de nepoliticos. E ca și cum ai transmite mesajul că nu te simți bine acolo unde ești, că te-ai bucurat doar de sex și nimic altceva și ca a venit momentul să îți vezi de ale tale.

Citeste mai multe pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter