IDEI DE VALENTINE’S DAY: Cele mai sexy poziţii în care să faceţi dragoste

De Mia, pe
Sex

Nu poţi spune ziua Îndrăgostiţilor fără să te gândeşti şi la ce va urma după o ieşire romantică în oraş – sau o cină acasă. Oricum aţi alege să sărbătoriţi, cu siguranţă patul este ultima destinaţie. Iată care sunt cele mai bune poziţii pentru o noapte în doi:
Scaunul
Te aşezi pe spate ca pentru poziţia misionarului, dar ridici picioarele drepte până când formează un unghi de 90 de grade cu trunchiul. El se aşează în genunchi, îţi împinge picioarele într-o parte şi le aşază pe unul din umerii lui. În timp ce te penetrează îţi poate mângâia picioarele.
Poziţia acrobatului
El se întinde pe spate cu picioarele uşor depărtate, iar tu te aşezi peste el, tot pe spate. Tu eşti deasupra, dar el e cel care controlează mişcările. În timp ce te penetrează are mâinile libere şi te poate mângâia pe sâni sau îţi poate atinge clitorisul.
„Căpitanul Morgan”
O poziţie cu denumire interesantă, dar foarte simplă. El stă tot în picioare, numai că va ridica un picior şi îl va sprijini fie pe un scaun, fie pe marginea patului. Este o poziţie bună fiindcă picioarele lui sunt depărtate, ceea ce îţi oferă acces liber la testicolele lui.
Sex: Ce înseamnă visele iubitului tău?
Femeia în genunchi
Este o poziţie clasică pentru sex oral şi asta fiindcă e foarte excitantă pentru el. Nu e foarte comodă, dar privelişte pe care i-o oferi este de vis şi în plus simte cu adevărat că deţine control, că te supune.
Podul
Pentru poziţia aceasta trebuie să ai muşchii braţelor şi picioarelor odihniţi. Mai ştii cum făceai podul la şcoală, în orele de educaţie fizică? Ei bine, poziţia este asemănătoare: te ţii în mâini şi în picioare ca un pod, dar cu picioarele destul de desfăcute ca el să te poată penetra, stând în genunchi.

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter