Semne că bărbatul de lângă tine te respectă

De Simona Josan, pe
Pe lângă dragoste, respectul este cel mai important lucru într-o relație. Iar modul în care te tratează îți spune cel mai clar dacă bărbatul alături de care pui capul seara pe pernă te prețuiește la adevărata ta valoare. 

Totuși, ca să fii sigură, iată câteva semne care îți arată că omul de lângă tine te respectă!

Părerea ta contează pentru el

De la modul în care se îmbracă până la a lua o decizie în legătură cu un loc nou de muncă, la tine vine pentru un sfat. Hotărârea pe care o va lua, în cele din urmă, îi va aparține, dar faptul că îți cere și ție părerea contează. Ține cont de ceea ce îi spui, chiar dacă nu face ceea ce îi sugerezi.

Nu se comportă ca un dicator

Este alături de tine la greu, te împiedică să iei o decizie greșită, te ajută în diferite activități, însă niciodată nu îți dictează ce și cum să faci. Îți acordă spațiul de care ai nevoie pentru a lua singură decizii și a face singură alegeri. Nu va încerca niciodată să preia problemele sale asupra lui, astfel încât să le rezolve el. Și asta pentru cp are încredere în capacitatea ta de a-ți soluționa singură problemele în viață.

Este deschis cu tine

Nu-ți ocolește privirea atunci când îl întrebi ceva incomod și nici nu se ferește să răspundă pentru că nu vrea să ascundă nimic față de tine. Dacă te respectă, cu siguranță are grijă să-ți spună cele mai ascunse secrete ale lui. Te poți aștepta să-ți vorbească deschis despre trecutul lui, despre fricile lui ori despre sentimentele lui față de tine.

Faceți echipă bună împreună

Orice decizie iei de una singură, poți conta pe sprijinul lui. Orice i-ai spune, are încredere în cuvântul tău, iar în public nu te va face niciodată să te simți prost, contrazicându-se cu tine sau făcând glume pe seama spuselor tale. Demnitatea ta este și demnitatea lui și nu ar accepta ca cineva să te trateze rău.

Apare la întâlnire

Nu va anula niciodată o întâlnire pe care o are cu tine și nici nu te va folosi în vreun fel. Relația voastră înseamnă mult pentru el, la fel și persoana ta. Dacă ați planificat ceva nu va abandona acele planuri pentru altcineva sau pentru altceva. Cu excepția unei situații pe care nu o poate evita, desigur. Iar într-un astfel de caz, își va lua cu siguranță revanța față de tine.

Nu se îndoiește de tine

Îți respectă deciziile fără să tăgăduiască. Crede astfel că ești capabilă să gândești pentru tine și  nu se îndoiește de faptul că faci alegeri bune în ceea ce te privește. Nu i-ar trece prin cap să pună la îndoială modul tău de a gândi. Are încredere completă în tine și nu va încerca să te facă să te răzgândești asupra unei decizii.

Te motivează

Din momentul în care i-ai spus că ai de gând să faci un lucru el te sprijină trup și suflet. Chiar dacă e cel mai trăznit lucru pe care l-a auzit. Nu uită să te impulsioneze că în viață este bine să riști. Are încredere că te vei descurca de minune, chiar dacă întâlnești și obstacole pe drum.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter