Relaţii: 5 reguli învechite, care nu se mai aplică în căsnicie

De Adina Radu, pe

Tu eşti cea care găteşte şi face mereu curat în casă pentru că „aşa trebuie”? Poate nu ţi-ai dat seama, însă nu eşti obligată să faci tu asta, doar pentru că societatea funcţiona – sau funcţionează, în unele cazuri – după acest model. Putem spune că trăim într-o eră modernă, în care amândoi faceţi regulile. Unele idei au rămas de-a dreptul învechite şi nu se mai aplică în mariajul modern. Află despre ce este vorba:
După ce te căsătoreşti, nu mai ai propria viaţă
După ce aţi făcut acest pas împreună, nu mai aveţi propriile vieţi personale. Trebuie să staţi împreună, să ieşiţi împreună, să aveţi aceiaşi prieteni şi aşa mai departe. O femeie are tendinţa să pună înainte nevoile soţului şi ale copiilor, dar în timp poate ajunge frustrată din acest motiv, spune un psiholog american, sfătuind femeile să uite de această lege nescrisă. De fapt, trebuie să ai propria ta viaţă, să faci ceea ce te face pe tine fericită, ca apoi să te simţi bine în căsnicia ta.
Cele mai bune locuri în care să faci sex vara aceasta
Dacă mergeţi la terapie de cuplu, este de rău
Unele cupluri cred că dacă merg la terapeut,  recunosc că există probleme în relaţia lor. De fapt, ce nu îşi dau seama este că nu există relaţii perfecte, iar faptul că ştii că aveţi probleme şi faceţi ceva să le rezolvaţi este mai bine decât dacă le evită. Există metode prin care să-i spui persoanei iubite ce-ţi doreşti, fără să-i răneşti sentimentele.
Bărbaţii ar trebui să câştige pâinea
Unii bărbaţi se mândresc cu faptul că-şi pot întreţine soţiile, însă în zilele noastre acest lucru se aplică mai rar. Acum femeile moderne lucrează cot la cot cu bărbaţii lor şi chiar ele pot fi cele care „aduc pâinea” în sânul familiei.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter