Uimitor! Cu cine s-a căsătorit fosta soție a miliardarului Jeff Bezos

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 19:39

MacKenzie Scott este fosta soție a lui Jeff Bezos și una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere de aproximativ 53 de miliarde de dolari.

Ea s-a căsătorit cu un profesor de la școala unde învață copiii ei, la doi ani după divorțul de Bezos, fondatorul gigantului Amazon. Vestea a apărut prima oară pe site-ul fundației filantropice „Giving Pledge”.

„Dan este un om grozav, și sunt fericit și încântat pentru amândoi”, a declarat Jeff Bezos într-un comunicat de presă, citat de Digi24.

MacKenzie a fost căsătorită cu Jeff Bezos timp de 25 de ani. Ea l-a ajutat să pornească Amazon în anul 1994. Când au divorțat, el era cel mai bogat om de pe planetă. Ulterior, ea a primit 4% din acțiunile Amazon. Acum, femeia este a 22-a cea mai bogată persoană din lume.

Ea a anunțat însă că vrea să doneze mare parte din averea ei. Recent a făcut donații de peste 4 miliarde de dolari. Cele mai multe donații au mers către organizații caritabile conduse de femei, bănci de alimente și instituții de învățământ.

Foto Twitter/Forbes

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter