Numerologie: ce poziţii sexuale te satisfac

De Stela Moisescu, pe

Vrei să afli mai multe despre latura ta sexuală? Numerologul Jakob Steele te sfătuieşte să afli ce influenţă erotică are data naşterii asupra ta. Potrivit expertului în…
… numerologie, data naşterii poate fi redusă la o singură cifră, numită „Cifra Destinului”, care îţi devăluie ce te aduce la extaz în timpul sexului.

Jakob Steele susţine că printr-un simplu test de numerologie vei afla căile prin care poţi obţine satisfacţie sexuală totală!

Cum faci testul?

Să zicem că te-ai născut la data de 28.03.1986. Adună toate cifrele: 2+8+3+1+9+8+6= 37 Adună rezultatul până când reduci numărul la o singură cifră: 3+7=10 şi 1+0= 1. Cifra destinului este 1.

Descoperă ce poziţii sexuale îţi aduc plăcere maximă în timpul sexului, în funcţie de data naşterii tale!

Cifra 1

Ai un stil foarte vulcanic în aşternut. Adori sexul spontan în care adopţi o atitudine de femeie fatală, gata să-şi domine iubitul. Ţi se potriveşte de minune poziţia femeia deasupra. Dă click şi descoperă mai multe variante sexy ale poziţiei!

Cifra 2

Preludiul este deliciul tău. Adori să-ţi tachinezi iubitul, să-l ademeneşti, iar, mai apoi, să-l respingi. În timpul sexului, orice poziţie sexuală în care ştii că arăţi sexy, te face să urci pe culmile plăcerii. Dă click şi descoperă poziţii sexuale care îţi ascund defectele fizice!

Cifra 3

Eşti o femeie jucăuşă în pat, care caută mereu poziţii de sex neobişnuite. Eşti visul oricărui bărbat mai timid, pentru că nu duci lipsă nici de imaginaţie, nici de iniţiativă. Dă click şi descoperă ce poziţii inedite poţi încerca chiar în pat!

Cifra 4

În timpul sexului nu te fereşti să-ţi arăţi şi latura romantică. Ştii să te laşi purtată de val, dar doar în braţele bărbatului pe care îl iubeşti sincer. Încearcă propunerile noastre de poziţii sexuale incitante în afara dormitorului.

Cifra 5

Cauţi mereu noi poziţii de făcut sex, pentru că te plictiseşti destul de repede. Adori poziţiile sexuale care îţi permit să variezi unghiul de penetrare. Dă click şi descoperă o poziţie sexuală extrem de versatilă, care sigur nu te va plictisi!

Cifra 6

Tu consideri că poţi face şi dragoste şi sex cu aceeaşi persoană, totul depinde de atmosferă şi dispoziţie! Adori poziţiile sexuale care vă permit să vă atingeţi şi sărutaţi, pentru că vă apropie emoţional, dar şi poziţiile de sex mai indecente. Dă click pe ambele pentru a descoperi mai multe variante!

Cifra 7

Ţi-ai dori ca fiecare partidă de sex să fie plină de fantezie! Ai vrea să încerci diferite scenarii erotice, cum ar fi să fii legată la ochi sau la mâini. Ai nevoie, aşadar, de poziţii sexuale practice, care să se potrivească cu fanteziile tale. Dă click şi descoperă patru variante foarte incitante!

Cifra 8

Pentru tine sexul este un joc de putere. El poate fi atât romantic, cât şi sălbatic, în funcţie de intenţiile tale. Alternează  în aceeaşi partidă poziţii de sex în care îl domini cu poziţii în care te laşi dominată, şi vei trăi senzaţii tari. Dă click pe ambele pentru a descoperi mai multe variante!

Cifra 9

În pat ai mare nevoie de o stimulare mentală. Îţi plac jocurile erotice care preced actul sexual şi vorbele indecente. Ţie ţi se potrivesc poziţiile de sex simple, care nu implică mult efort fizic. Astfel te poţi concentra pe psihic. Dă click şi descoperă 6 poziţii simple, care îţi oferă plăcere maximă!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter