Numerologie: cum eşti la pat în funcţie de data naşterii

De Stela Moisescu, pe

Eşti curioasă ce impresie faci unui bărbat în momentele voastre de intimitate? Data naşterii îşi lasă amprenta asupra modului în care interacţionezi cu mediul înconjurător.
În funcţie de data la care te-ai născut poţi afla cum te manifeşti în timpul sexului şi ce impresie îi faci bărbatului de lângă tine.

Iată testul de numerologie care îţi dezvăluie cum eşti la pat!

Pasul 1: scrie data naşterii; exemplu: 18.07.1987

Pasul 2: adună cifrele: 1+8+7+1+9+8+7= 41

Pasul 3: adună cifrele rezultatului până obţii o singură cifră: 4+1= 5

Citeşte semnificaţia cifrei obţinute şi vezi ce impresie îi faci bărbatului cu care împarţi momente de intimitate!

Cifra 1. În pat eşti independentă

Cel care intră în patul tău trăieşte de obicei cu senzaţia că şi-a întâlnit naşul… sau sufletul pereche. Eşti o provocare pentru orice bărbat, căci scopul pentru care faci sex este adrenalina şi plăcerea de moment.

Cea mai mare calitate pe care o ai este că vii mereu cu propuneri spontane şi incitante, iar partenerul tău rămâne astfel atras de tine.

Cifra 2. În pat eşti receptivă

Cel care intră în patul tău se va considera norocos după ce constată că îţi place să oferi şi să primeşti în egală măsură. Va remarca însă şi faptul că tinzi uneori să fii prea calculată, aşa că va încerca să te surprindă cu propuneri spontane.

Cea mai mare calitate pe care o ai în pat este că poţi crea atsmofera perfectă pentru sex şi îl poţi ademeni pe iubitul tău, chiar dacă are libidoul scăzut.

Cifra 3. În pat eşti jucăuşă

Cel care intră în patul tău trebuie să aibă o minte deschisă, căci tu dai tonul la distracţie inclusiv în plan sexual. Adori jocurile erotice şi experimentele, aşa că partenerul tău ar trebui să fie pregătit şi fizic şi mental.

Cea mai mare calitate pe care o ai în pat este faptul că poţi convinge orice bărbat să renunţe la inhibiţii, pentru a-ţi îndeplini acea fantezie ascunsă…

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter