Motive pentru care… bărbaţii buni n-aduc fericirea!

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii buni sunt cei care nu ne frâng inima. Sunt cei care se implică într-o relaţie. Sunt cei care ne iubesc şi ne respectă. Totuşi, ei nu ne aduc fericirea. De ce?
Pentru că, aceste minunate calităţi pe care ei le posedă tind să facă mai mult rău decât bine. Deznodământul? Noi suntem cele care sfârşim prin a-i răni. Şi nimeni nu iese fericit din ecuaţie.

Este important să ştii cum anume să apreciezi calităţile iubitului tău, pentru a găsi fericirea în braţele celui care te merită, fără să îl răneşti. Cum faci acest lucru?

Află care sunt motive principale pentru care bărbaţii buni n-aduc fericirea! Mai departe, asigură-te că nu calci în capcana lor…

1. Când eşti cu un bărbat aparent perfect îţi spui că este prea frumos ca să fie adevărat, aşa că aştepţi să îşi dea arama pe faţă. Poţi trăi cu mai multe îndoieli decât în cazul unui bărbat ale cărui defecte se văd cu ochiul liber. Iar dacă intenţiile lui sunt curate, iar îndoielile tale persistă, evident că îţi va reproşa lipsa de încredere. Practic, îl acuzi pentru ceva ce el nu a făcut.

2. Bărbaţii buni nu au nevoie să fie salvaţi, ci vor să fie ei eroii! Asta poate fi o adevărată problemă pentru o femeie care simte nevoia instinctiv să îi poarte iubitului de grijă. Atunci când el te protejează, te transformă fără să vrea într-o copilă. Feminintatea unei femei este în strânsă legătură cu latura ei maternă. Atunci când ea hibernează, feminitatea începe şi ea să pălească. Practic, dacă cel de lângă tine nu te provoacă să fii feminină, ci o copilă, există riscul ca pasiunea din relaţie să se stingă. Din amanţi veţi deveni cei mai buni prieteni.

3. Bărbaţii altruişti, care îşi răsfaţă partenerele, le crează acestora aşteptări din ce în ce mai mari. Odată ce trandafirii ţi se par atât de banali, ţinteşti mai sus… la o serenadă. Evident, tipul bun îţi va îndeplini o parte din aşteptări, dar nu poate sări oricât de sus îţi doreşti tu. La un moment dat îţi va reproşa că nu-l apreciezi… pe merit!

4. Bărbaţii buni vor totul sau nimic. Premisa faptului că nu îţi va frânge inima este că are intenţii serioase cu tine. Faptul că este pregătit de un angajament total te poate pune serios pe gânduri. În loc să te bucuri că ai găsit pe cineva care vrea să fie cu tine pentru tot restul vieţii, ajungi să te întrebi ce vrei tu de fapt. Iar acest lucru este de-a dreptul înfricoşător, dacă nu-ţi vine pe loc răspunsul.

5. Bărbaţii buni îţi oferă prea multă siguranţă. A te culca pe-o ureche este pentru multe femei definiţia unei relaţii monotone. Secretul fericirii într-o relaţie constă în nevoia constantă de a vă impresiona unul pe celălalt. Atunci când  eşti sigură pe admiraţia pe care ţi-o poartă partenerul tău dispare interesul… de a-ţi da interesul. Când relaţia nu mai are un scop anume, ai impresia că ai ajuns într-un punct mort şi apare tentaţia de a o lua de la capăt, dar cu altcineva.

Dă click şi află 10 tipuri de bărbaţi care te satisfac în pat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter