Lucruri care n-au ce căuta în dormitor când ai un iubit

De Raluca Cristea, pe

Există lucruri care spun totul despre tine. Printre ele, aspectul dormitorului tău şi lucrurile pe care le ţii la vedere când te vizitează un bărbat.

Aşadar, dacă tocmai ai început o relaţie sau chiar dacă eşti cu cineva de mult timp, există anumite lucruri care nu au ce căuta în dormitorul tău în acelaşi timp cu bărbatul care îţi place.

Multe perne

Când patul este acoperit de perne multe, mari sau mici, un bărbat are senzaţia că ascunzi ceva după ele, că ai făcut curăţenie în grabă şi nu eşti ordonată. În plus, este un fel de barieră pentru gândurile lui de acţiune pe orizontală. Cum ar putea să facă ceva cu toate pernele alea pe pat? 2-3 sunt suficiente.

Animale de pluş pe pat

Cunosc multe femei care vor să păstreze ceva din camera adolescenţei şi pun în colţul camerei sau pe pat câteva animale de pluş. Dar, când o să întâlnească ,, privirile” ursuleţilor aţintite pe el, o să îi fie cam greu să nu se gândească că de fapt, eşti o copilă într-un corp de femeie. Mai mult, cum să facă sex pasional când întoarce privirea şi dă de ursuleţii zâmbitori?

Biblia

Dacă ştie din timp că îţi place să citeşti Biblia, este în regulă dacă o ţii în dormitor, totuşi nu foarte la vedere. Dar, dacă nu aţi discutat despre asta, las-o să nu fie la vedere. Asta nu are legătură cu convingerile tale religioase, pur şi simplu nu poţi vorbi despre credinţă când chiar nu este cazul, aşa cum nu poţi lăsa o astfel de carte pe noptieră şi să îşi arunce privirea pe ea când faceţi sex.

Produse de îngrijire, la vedere

Este în dezavantajul tău să vadă produse cosmetice, de machiaj sau de îngrijire a corpului pe pat, pe dulap sau noptieră. Ideea este că el nu trebuie să ştie la ce trucuri apelezi ca să fii aşa cum eşti în faţa lui: cu pielea fină, cu tenul curat, cu un parfum discret şi aşa mai departe. Şi asta ar trebui să fie valabil chiar şi după ani de relaţie. La fel de multă grijă trebuie să ai cu trusele pentru pensat, manichiură, epilare, etc.

Ambalaje de prezervative

Dacă ţi-ai lăsat dormitorul pe mâna altcuiva şi el nu ştie asta, să te ţii! Este imposibil să nu se gândească că alt bărbat a trecut de curând prin patul tău şi n-o să ai cum să eviţi despărţirea decât dacă îl pui faţă în faţă cu ,, adevăratul vinovat”. Dacă le-ai folosit cu el şi le-ai uitat cumva când ai făcut curat, tot nu dă bine în faţa lui pentru că o să fii neglijenţa întruchipată.

Cărţi cu şi despre sex

Indiferent că este un roman cu accente sexuale sau un ghid sexual 100%, el nu trebuie să ştie că citeşti o astfel de carte. Exact ca şi cu produsele de îngrijire, ideea este să nu ştie niciodată la ce trucuri apelezi ca să fii seducătoare, frumoasă, pricepută. Aşa că pune cartea la loc sigur cât timp el este la tine acasă. În schimb, o poţi folosi să îi citeşti pasaje erotice în timpul preludiului sau să îi trimiţi un sms erotic când nu este lângă tine.

Tu ce nu ţii la vedere în dormitor?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter