Trucuri inedite pentru o vară plină de sex

De Unica.ro, pe

Soarele arzător, nisipul încins şi nopţile fierbinţi pe plajă trezesc cele mai exotice fantezii din an, iar viaţa sexuală este acum la intensitate maximă, spun cercetătorii.

Iată în continuare cinci jocuri erotice de practicat în vacanţă, pentru a aduce atmosfera fierbinte a verii şi în dormitor.

Îmbracă-te sumar

Fireşte că aşa te îmbraci de obicei vara, dar „sumar” nu se rezumă doar la strictul necesar. Poţi să stai în costum de baie şi în casă fără însă ca iubitul tău să îţi acorde vreo atenţie. Dar dacă îţi pui o rochie vaporoasă şi transparentă şi renunţi la slipi va observa numaidecât chiar şi cu ochelari de soare.

Bărbaţii sunt foarte buni observatori, de altfel, şi suprind fără prea multă concentrare detalii fine cum sunt… zonele dezgolite.

Să te vadă practic îmbrăcată, şi goală pe dedesubt, îl va excita nespus, pentru că acest misterios „outfit” provoacă o imagine extrem de erotică pentru orice bărbat.

Opreşte aerul condiţionat

Poate sună dezgustător, dar transpiraţia este un afrodisiac pe care bărbaţii îl preferă adesea în locul celui mai plăcut parfum.

Nu o spunem noi, ci au demonstrat-o studiile – feromonii cresc libidoul prin excitarea glandelor sexuale – , iar stimulul are efect şi în cazul femeilor.

Aşadar, nu te grăbi să intri la duş după o zi de stat pe plajă, ci dă-i ocazia să te adulmece în timp ce te plimbi pe lângă el, trezindu-i astfel apetitul sexual.

Îl vei seduce pe nesimţite, feromonii fiind detectaţi în mod inconştient, spun cercetătorii.

Răcoriţi-vă cu gheaţă

De cele mai multe ori, sexul la duş nu este la fel de exotic pe cum sună, din cauza lipsei lubrifierii, dar şi pentru că, odată corpul expus la o temperatură constantă, începe să se adapteze, ceea ce scade nivelul de sensibilitate. În schimb, atunci când este supus la schimbări de temperatură, circulaţia sangvină este stimulată brusc, dând naştere acelor aşa numite furnicături excitante.

Îţi propunem aşadar varianta unui duş-şoc, sub formă de jeturi mici de apă. Îţi trebuie o sticlă de apă cu pulverizator, în care poţi introduce cuburi de gheaţă pentru ca apă să se păstreze rece. Din când în când, îl poţi răcori pe zonele erogene pentru un preludiu mai lung şi mai intens.  

Caută locuri inedite

Dacă nu eşti adepta sexului pe plajă, fiind de altfel neindicat, poţi alege alte locuri potrivite pentru desfăşurarea unei partide spontane de sex sălbatic. În hamacul din balconul hotelului seara, când ascultaţi muzica de la petrecerea barului, sau pe podea, fiind mai răcoare în timpul zilei, pot fi două dintre idei.
Pentru o senzaţie ca pe plajă, deschide ventilatorul sau fixează aparatul de aer condiţionat chiar spre voi, revigorant ca briză care îţi adie prin păr şi îţi mângâie corpul.

Rămâi fierbinte

După o zi de stat a soare pe şezlong, când temperatura corpului creşte peste limita normală, te simţi fierbinte la propriu, în timp ce el va observa lucrul acesta la figurat.

Aşteaptă-l să iasă de la duş, după ce se răcoreşte, iar tu lasă-ţi nisipul pe corp şi dă-te cu ulei – este şi o metodă bună ca gomaj -, apoi ascunde-te între cearceafuri. Îi vei trezi apetitul sexual când va veni pentru siesta, în plus, după duşul revigorant îi va plăcea la nebunie să te simtă caldă şi… alunecoasă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter