Învaţă din Kamasutra cum se seduce un bărbat!

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:01

Kamasutra înseamnă mai mult decât poziţii sexuale şi tehnici erotice. Este un manual fascinant şi complex despre un mod de viaţă şi despre arta seducţiei.

Acum mai bine de o mie de ani, femeile ştiau că trebuie să acorde toată atenţia lor seducţiei, dragostei şi sexului. Pentru a fi o femeie completă, o curtezană trebuia să aibă 64 de abilităţi, printre care cele mai importante erau muzica, dansul, bunele maniere, cultura generală, îngrijirea corpului, înfrumuseţarea corpului cu bijuterii. Nu trebuie să ai şi tu chiar 64 de abilitţşi, dar ar fi excelent dacă ai ţine cont de cele menţionate acum.

Mai departe, află cele mai importante tehnici de seducţie din Kamasutra!


Cum trebuie să vorbeşti
– În primul rând, trebuie să ştii câte ceva din fiecare domeniu, ca să nu fii prinsă pe picior greşit într-o discuţie. Chiar şi aşa, punctul de vedere ţi-l exprimi elegant, inteligent, într-un ton mediu, nu ridicat. Când sunteţi doar voi doi, trebuie să alegi cele mai potrivite cuvinte ca să sporeşti dorinţa şi sa îi mulţumeşti pentru momentele frumoase alături de el, fără să exagerezi.

Trebuie să modifici conţinutul unei fraze sau tonalitatea vocii în funcţie de momentul în care te afli şi de bărbatul cu care vorbeşti. Reuşeşti asta când poţi provoca reacţii sau stări diferite la doi bărbaţi, dar cu aceeaşi replică.

Cum trebuie să te îmbraci – Indiferent dacă sunteţi sau nu deja împreună, trebuie să alegi haine elegante, potrivite corpului tău, în culori nici terne nici stridente, după caz sau moment, mai scurte, mai lungi sau cu decolteu.

Cum trebuie să te porţi – Intervii în discuţie atunci când eşti sigură că nu întrerupi, altfel va crede că eşti egoistă sau că nu te interesează persoana lui. Nu trebuie să râzi zgomotos, trebuie să îţi ţii spatele drept, să priveşti pe sub gene, să ştii să dansezi, să cunoşti poziţiile sexuale Kamasutra şi să faci masaj erotic (ce parfum să porţi şi cum să îi vorbeşti în acel moment, ce uleiuri să foloseşti).

Trebuie să îi laşi permanent impresia iubitului tău că este singurul care te face să te simţi bine şi relaxată, că doar el îţi aduce plăcerea emoţională şi sexuală pe care o cauţi. Totodată, nu trebuie să exagerezi şi să îi dai impresia că are totul pe tavă. Curtezanele ştiau că bărbaţii se plictisesc repede de ceea ce obţin uşor aşa că, chiar şi în cazul unei cereri în casătorie, ele nu acceptau imediat, ca să fie sigure că sunt dorite cu adevărat.

Ce fel de prieteni ar trebui să ai – Spun ar trebui, pentru că nu mi se pare corect ca un bărbat să te influenţeze într-o aşa măsură încât să îţi alegi prietenii în funcţie de el, însă este perfect adevărat că pentru un bărbat contează foarte mult anturajul în care trăieşte femeia pe care o place. Uneori este un factor decisiv pentru a o alege sau nu.

Aşadar, din Kamasutra aflăm că o femeie atrăgătoare se înconjoară de bărbaţi inteligenţi, bine văzuţi în societate, bărbaţi pricepuţi la mai multe arte în acelaşi timp, bărbaţi ale căror decizii influenţează viaţa altor oameni sau care fac comerţ cu obiecte valoroase. În acelaşi timp, ea trebuie să evite bărbaţii cu respiraţia urât mirositoare sau cu unghiile neîngrijite, bărbaţii săraci sau avari, bărbaţii lăudăroşi, mămoşi sau care obosesc repede.

Crezi că aceste trucuri de seducţie sunt la fel de valabile şi în zilele noastre?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter