Află ce spun despre el fetişurile pe care le are

De Raluca Cristea, pe

Orice bărbat care vrea să îşi diversifice viaţa sexuală are cel puţin un fetiş. Dacă vei întâlni sau ai întâlnit un astfel de bărbat, este bine să ştii ce spun despre el fetişurile pe care le are.

Lenjeria intimă

Fetişul lenjeriei intime se împarte în două direcţii. Este vorba fie despre bărbatul care adoră ca iubita lui să poarte desuuri şi lenjerie pe care să le simtă în contact cu pielea, fie despre bărbatul care chiar încearcă senzaţia purtării de lenjerie intimă feminină.

Ambele variante nu pun la îndoială sexualitatea acestor bărbaţi. Faptul că partenerul are aproape o obsesie pentru tine îmbracată în lenjerie sexy, înseamnă că îi plac partidele de sex pasionale, uneori carnale, dar în acelaşi timp parcurse pas cu pas. Să fie el îmbrăcat cu lenjeria ta intimă, într-adevăr, este mai ciudat, dar poate fi semnul că îi place să fie dominat.

Cizme, botine, sandale… toate cu toc înalt

Fetişul piciorului, al tălpilor… este foarte cunoscut. Şi mai cunoscut este cel al obiectului care îmbracă piciorul, iar mulţi bărbaţi au fetişul de a le vedea pe iubitele lor purtând încălţăminte cu toc înalt, de preferat din latex, piele sau piele lăcuită.

Acest fetiş este destul de la îndemână şi, la fel ca şi cel al lenjeriei intime, îţi va plăcea şi ţie odată ce avansaţi în relaţia de cuplu. Această plăcere arată că îl excită sa aibă lângă el o femeie puternică, pasională, care ştie să ceară şi mai ales, să ofere.

Comportament gotic

Unii bărbaţi sunt excitaţi de o femeie cu tenul palid dar cu machiaj excesiv, sau care poartă accesorii în stil gotic sau rock. Poate că tu nu te ridici la aceste standarde sau poate că de dragul lui vei încerca. Este bine să ştii că un astfel de fetiş este caracteristic fie bărbatului introvertit, cu ceva de ascuns, fie bărbatului puternic, care este atras şi excitat de misterul şi neobişnuitul emanat de o femeie cu un astfel de comportament. Practic, ceea ce şochează, atrage!

Piele, cauciuc, nylon, vinil, latex

Când vine vorba de fetişuri, bărbaţii sunt în mod cert atraşi de materialele dure sau în culori incitante. Indiferent ce material i-ar plăcea pentru obiectele folosite (bici, curele, etc.) sau  încălţămintea şi îmbrăcămintea pe care să le porţi atunci cand faceţi sex, acest fetiş este legătura lui între lumea reală şi lumea din filmele porno sau din propriile fantezii.

Oricând şi oriunde, bărbaţii vor fi atraşi de „fata rea şi inaccesibilă”, mai ales când lângă ei este o femeie mai cuminte. Şi, decât să caute împlinirea fanteziei cu o altă femeie, de ce nu ar încerca un joc de roluri cu tine?

Iubitul tău are fetişuri? Le puneţi în aplicare?

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter