Fanteziile sexuale ale bărbaţilor obsedaţi de penisul lor

De Raluca Cristea, pe

Foarte mulţi bărbaţi sunt obsedaţi de penisul lor, chiar dacă este vorba de lungime, grosime sau performanţă. Fanteziile lor sunt pe măsura obsesiei!

Aşadar, ce fantezii sexuale are un bărbat obsedat de penis?

Să vadă foarte bine penetrarea

Bărbaţii obsedaţi de dotarea lor masculină visează, în secret sau nu, la sex anal din două motive: fie pentru că o mărime mică sau medie a penisului este ideală în sexul anal, fie pentru că el poate vedea perfect toată acţiunea şi se poate ,,evalua”. Ca să nu mai vorbim de faptul că un bărbat este incomparabil mai excitat în timpul sexului anal decât în timpul sexului oral sau normal.

Să facă sex în poziţii sexuale cu penetrare adâncă

Preferă poziţiile cu penetrare adâncă pentru că ştie că te înnebunesc de plăcere şi îl fac să se simtă bărbat, dar şi pentru că de cele mai multe ori, el poate vedea destul de bine penetrarea. Şi este exact ce are nevoie ca să îşi potoloească sau după caz, să îşi alimenteze, obsesia pentru penis.

Menage a trois

De ce este atât de atras de un menage a trois cu două femei? Pentru că îi gâdilă orgoliul, pentru că îi place să domine dar şi să fie răsfăţat şi mai ales, pentru că îşi testează virilitatea şi capacitatea de a oferi plăcere cu dotările pe care le are. Deci, are nevoie de confirmări că totul este în regulă acolo jos.

Să i se facă sex oral deepthroat

Cred că nu există bărbat care să nu îşi dorească sex oral, iar bărbaţii obsedaţi de mărimea penisului lor fac o plăcere necesară din asta. La fel ca şi în sexul anal, un penis de mărime medie este perfect pentru o partidă de sex oral deepthroat pentru că nu este inconfortabil pentru parteneră şi mulţumeşte în acelaşi timp bărbatul dornic de confirmări. În plus, se ştie deja despre sexul oral că este singurul tip de sex care face un bărbat să se simtă stăpân pe situaţie şi pe relaţie.

Să facă sex în oglindă

Ca şi în cazul sexului anal sau al poziţiilor cu penetrare adâncă, este şiret şi face în aşa fel încât să vadă tot. Dacă nu ai inhibiţii şi accepţi să faceţi sex în faţa unei oglinzi din casă, o să se bucure din plin să îşi vadă penisul aşa cum nu reuşeşte mereu în poziţiile voastre preferate.

Să vă filmaţi când faceţi sex

Este mai mult decât de înţeles de ce vrea asta. În primul rând, poate să vadă liniştit filmarea după şi să ,, evalueze” cât de bine s-a descurcat, ce ar putea să facă ca să fie şi mai bun sau bineînţeles, ca să fie cel mai bine dotat. În al doilea rând, bărbaţii sunt foarte excitati la gândul că ar putea face sex în faţa unei camere de filmat.

Iubitul tău este obsedat de dotarea lui din pantaloni?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter