Valentine’s Day: 8 lucruri neplăcute despre Ziua Îndrăgostiţilor

De Sandra S., pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:49

Nici nu ne-am dat seama când a trecut prima lună din an şi am intrat în februarie. Ultima lună de iarnă, prima lună în care oamenii se trezesc la viaţă şi se văd mai mult sau mai puţin obligaţi să serbeze în moduri siropoase faptul că se află în relaţii, că iubesc şi tot aşa. Iată cele 8 lucruri neplăcute, legate de zilele Îndrăgostiţilor din februarie:
Chiar dacă eşti singură sau ai un iubit şi vrei să ieşi în oraş în seara aceea – nu neapărat pentru că este Valentine’s Day, ci să spunem că doar atunci ai timp liber – este foarte greu să mai găseşti loc în vreun local, restaurant, pub, bar, dacă nu ţi-ai făcut rezervare cu câteva zile bune înainte.
În jurul zilelor de Valentine’s Day şi Dragobete, cresc preţurile florilor destul de mult. Aşa că dacă te aştepţi la un buchet de flori generous din partea iubitului, măcar oferă-i să plăteşti jumătate de cină dacă ieşiţi în oraş.
Sex: 5 moduri în care să experimentezi mai mult în pat
La televizor ai de ales între zeci de filme de dragoste, care nu reuşesc decât să te deprime decât să te bucure, pentru că relaţiile nu sunt la fel de minunate în realitate ca cele prezentate pe micile ecrane.
Este o perioadă stresantă pentru cuplurile aflate la începutul relaţiei şi cel mai probabil discuţia serioasă despre „unde vrem să ajungem cu relaţia” va avea loc mai devreme decât ar trebui.

Vezi și cele mai frumoase mesaje de dragoste de Valentine’s Day

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter