Horoscop: ce defecte ale lui duc la despărţire

De Raluca Cristea, pe

Pentru că toţi greşim, unele lucruri sunt de iertat în cuplu. Dar mai sunt şi acele situaţii peste care nu poţi să treci, oricât de mult îl iubeşti.

De fapt, cum poţi ştii sigur când e cazul să te desparţi de el? Citeşte mai jos şi află ce greşeli de neiertat poate face fiecare bărbat în funcţie de zodia lui, moment în care trebuie să spui stop şi de la capăt… dar cu altcineva!

Bărbatul Berbec

Mândria şi certitudinea că are dreptate nu îţi permit timp de gândire, nici jumătăţi de măsură.
Este cazul să te desparţi de el când te copleşeşte cu momentele pline de suspiciuni, gelozie şi întrebări născute doar din dorinţa lui nebună de a deţine controlul asupra relaţiei, de a ştii ca nu te pierde. Odată ce a făcut un obicei din asta, nu prea mai e cale de întoarcere spre un comportament mai liniştit. Şi culmea, în timp ce pretinde fidelitate şi transparenţă, nu îl deranjează să mai arunce priviri femeilor frumoase din jurul lui.

Bărbatul Taur

Pur şi simplu nu se poate abţine să nu încerce… lucruri noi, sporturi teribiliste, situaţii dubioase, flirturi. Dacă treci cu vederea de câteva ori plăcerile astea periculoase, atunci singură ai semnat sentinţa: despărţire. Altfel, traiul cu el va deveni o rutină obositoare, un montagne russe periculos din care cu greu vei coborî. În plus, superficialitatea lui îţi va da serios de furcă dacă vrei să schimbi ceva în bine.

Bărbatul Gemeni

Cu el nu ştii niciodată la ce să te aştepţi, nici ce vrea de la tine, poate nici ce vrea de la el. Dacă vrei să te laşi dusă de val e în regulă, dar nu se ştie cât vei putea rezista cu ascunzişurile şi ocolişurile lui. Nu îi place să-i spui ce să facă, alege mereu calea uşoară, e obositor de nehotărât. E cazul să te desparţi de el când simţi că toate schimbările lui de comportament te obosesc peste măsură şi eşti convinsă că omul care stă acum lângă tine e total diferit faţă de cel de la începutul relaţiei.

Bărbatul Rac

La începutul relaţiei este lapte şi miere, dar apoi îţi dezvăluie treptat laturile întunecate. Toţi le avem dar dacă le lăsăm să ne influenţeze, n-ar trebui să fie de mirare dacă rămânem singuri. La fel o să rămână şi el când tu, obosită de atâtea suspiciuni, nelinişti şi snataj sentimental, hotărăşti să spui stop. Mai mult, cum să suporţi cu uşurinţă secretele lui veşnice, momentele de singurătate în doi sau siguranţa lui sidătoare care nu te lasă şi pe tine să iei decizii?

Bărbatul Leu

Cum să nu te desparţi dacă se întâmplă să se lasă pradă jocurilor de noroc, flirtului cu o altă femeie sau suspiciunilor la adresa ta? Dacă te aranjezi puţin mai mult decât de obicei şi eşti admirată, e de ajuns să stârneşti un vulcan de mânie. Dacă îndrazneşti să-l contracarezi, nu te mira dacă devine violent. Mai mult, tocmai când eşti stupefiată de reacţiile lui exagerate, se aşteaptă să te retragi cuminte şi să-l laşi să se calmeze. Nu prea merge aşa!

Bărbatul Fecioară

Când te-a cucerit, evident că nu ai fost ţinta tuturor întrebărilor lui existenţiale, nici a exigenţei lui sau a susceptibilităţii. Dar acum, că s-a obişnuit cu tine, îşi permite să se manifeste exact aşa cum îi place: să te cicălească cu fel şi fel de întrebări la adresa ta, să aibă aşteptări prea mari de la tine şi să facă grimase dacă nu eşti aşa cum îşi doreşte şi, mai ales, să te obosească şi să te facă să te simţi insuficient de bună pentru el atunci când te critică chiar şi pentru fleacuri. La ce bun să mai stai lângă el aşa când romantismul, aventura şi relaxarea sunt noţiuni oarecum străine?

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter