Ce dorinţe sexuale au bărbaţii, în funcţie de vârstă

De Raluca Cristea, pe

În funcţie de vârstă şi de experienţa sexuală, bărbaţii au dorinţele lor în pat. Mai mult, îi putem încadra în anumite categorii, în funcţie de vârstă.

Află ce dorinţe sexuale are un bărbat şi ce aşteaptă de la o partidă de sex, în funcţie de vârsta pe care o are!

Bărbatul 18-30

Aşteaptă-te la partide de sex intense şi pretenţii ridicate deşi nu toţi bărbaţii au la vârsta asta experienţa necesară ca să intuiască sexual o femeie pe măsura pretenţiilor pe care le au. Cert este că îşi doreşte sex în locaţii inedite, chiar mai multe tipuri de sex, poziţii sexuale cu penetrare profundă şi sex oral. Chiar tot tacâmul dacă ne gândim că tot la vârsta asta unii bărbaţi sunt curioşi şi în privinţa sexului anal.

Îl atrage orice joc erotic care implică zona intimă şi zonele erogene, dar şi cele unde ştie că poate să obţină un favor sexual de la tine – adevăr sau provocare, poker cu porunci.

Bărbatul 30-40

După 30 de ani bărbatul este interesat mai mult de calitatea sexului decât de cantitatea lui deşi, evident, şi calitatea mai contează. În timpul sexului îşi doreşte poziţii sexuale confortabile sau care îi complimentează penisul, se aşteaptă să-l intuieşti şi să se vadă că te simţi bine când faci sex cu el. Asta îl excită. Continuă să fie excitat chiar şi doar de gândul că ar putea să primească cadou o rundă de sex oral.

Îl încânţi cu lenjerie intimă sexy, îl relaxezi cu masaj erotic şi îl provoci prin jocuri erotice cu cătuşe şi eşarfe, sex la telefon şi povestiri erotice (inventate pe loc sau fanteziile voastre).

Bărbatul 40-50

Cheful de sex este destul de în regulă pe la 40-45, dar după, începe să scadă treptat. Evident, scăderea începe cu atât mai târziu cu cât bărbatul tău este obişnuit cu o viaţă sexuală intensă. Continuă să fii inventivă în pat pentru că are nevoie de nou şi de încurajare ca să îţi ofere tot ce are mai bun… încă! Sexul oral este picanteria de care aveţi nevoie şi uneori, tipul de sex după care tânjeşte fără să-ţi spună, pentru că îi stimulează erecţia.

Vrea să îi reconfirmi periodic că sexul cu el te satisface în continuare şi să alegi poziţii sexuale care fac sexul să dureze mai mult sau care vă apropie fizic. O să-i placă să-l exciţi cu jocuri de roluri sau sms-uri erotice.

Bărbatul 50 +

După ce depăşeşte 50 de ani, trebuie să fii sensibilă cu mândria lui masculină atât de uşor de rănit în timpul sexului. Îşi doreşte mai mult sex normal şi poziţii sexuale relaxante, uşoare. În secret, sau poate uneori îţi spune, vrea să facă sex în poziţii care îi menţin erecţia mai mult timp.

Încă îşi doreşte ca partenera lui de sex să fie o femeie atentă cu el, dar şi cu corpul ei, parfumată şi îmbrăcată sexy. De mare ajutor pentru o partidă de sex cu el sunt preparatele afrodisiace, sms-urile erotice şi masajul erotic, pentru care îţi va mulţumi cum se pricepe mai bine.

Eşti de acord că dorinţele sexuale ale bărbaţilor diferă în funcţie de vârstă?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter