7 lucruri pe care știința le știe despre viața ta sexuală și tu nu

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:49

Mai multe studii adunate, recent, într-un articol publicat pe site-ul Nerve arată că știința știe câteva lucruri despre viața ta sexuală pe care tu nu le cunoști încă. Potrivit cercetătorilor, forma corpului tău dezvăluie cât de „sălbatică” ești în pat, în timp ce degetul arătător spune câte ceva despre cât de „bărbat” este partenerul tău. Află ce spune știința despre sexualitatea ta.

Un bust mediu înseamnă că vei atrage cel mai sexy tip, spun cercetătorii. Un studiu al Universității Westminster a scos la iveală faptul că bărbații consideră mai atrăgătoare o femeie cu sâni medii, pentru că o asociază cu feminitatea tradițională. În plus, femeile cu un bust mediu sunt considerate mai blânde și ușor de manipulat.

Degetele dezvăluie cât de dotat este un bărbat

„Cu cât mai mari sunt mâinile, cu atât mai dotat este un bărbat” nu este o zicală lipsită de sens. Cercetătorii din Korea susțin că un bărbat al cărui deget arătător este mai mic decât inelarul este bine dotat.

Sânii mențin inima sănătoasă

Un doctor din Germania a descoperit că dacă un bărbat privește 10 minute pe zi sânii unei femei, va trăi cu cinci ani mai mult. Autenticitatea cercetărilor sale este, însă, în continuare dezbătută de comunitatea științifică. Medicul și-a desfășurat studiul în trei spitale din Frankfurt și a urmărit evoluția sănătății a 200 de bărbați pe o perioadă de cinci ani. Concluziile au arătat că bărbații care au privit mai mult timp sânii unei femei aveau o tensiune mai scăzută, mai puține șanse să dezvolte o boală de inimă și un puls mai scăzut decât cei care nu vedeau sâni atât de des.

Femeile cu sâni mari atrag bărbați care vor copii

Un studiu publicat în „Psychology Today” a arătat că bărbații care nu vor să aibă copii nu manifestau interes față de femeile cu sânii mari. 67 de bărbați au răspuns la întrebările cercetătorilor, care au concluzionat că bărbații de 20 de ani nu au idee ce vor de la viață. În plus, în opinia tinerilor, femeile care au sâni mici nu pot fi mame bune.

Femeile cu picioare mai lungi sunt mai atrăgătoare

Psihologii de la Universitatea din Wroclaw au descoperit că femeile cu picioare lungi sunt considerate mai atractive atât de reprezentantele aceluiași sex, cât și de bărbați. 218 persoane au privit șapte imagini diferite cu femei și bărbați și au fost rugate să facă un top al celor mai atractivi oameni. Concluzia a fost că lungimea picioarelor contează mai mult decât fața și silueta unei femei.

Mărimea nu contează pentru femei

Bărbați, puteți răsufla ușurați! Cercetătorii au stabilit că femeile nu sunt atât de interesate de mărime. Ba mai mult, bărbații cu un penis mai mare decât media au mai multe șanse să fie înșelați de soțiile lor. Concluziile au fost trase de specialiștii din Kenya, care au chestionat 545 de cupluri căsătorite. Potrivit oamenilor de știință, femeile asociază un penis mai mare cu durere și disconfort în timpul sexului.

Femeile cu șolduri sunt mai dispuse să aibă aventuri de o noapte

Cercetătorii de la Universitatea din Leeds au constatat că femeile cu șolduri mai mari sunt mai dornice de aventuri de-o noapte. În plus, ele sunt mai deschise când vine vorba de sex. Totuși, nu ele au cel mai mare succes la bărbați. Un studiu desfășurat de oamenii de știință din Noua Zeelandă au concluzionat că femeile cu siluetă clepsidră sunt considerate cele mai atractive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter