VIDEO Globurile de Aur 2013: Zooey Deschanel şi Amy Adams pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Zooey Deschanel şi Amy Adams au răspuns câtorva întrebări pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2013. Iată ce aus pus cele două actriţe în clipurile video de mai jos.
Întrebată de Ryan Seacrest, prezentatorul E!, Zooey Deschanel a vorbit despre momentul jenant de la premiile Emmy, când a avut un accident vestimentar împreună cu o altă actriţă, Lucy Liu. Poţi vedea mai jos declaraţiile lui Zoe şi imagini de atunci.
Globurile de Aur 2013: Divele au purtat rochii superbe! Iată top 20!
Amy Adams a vorbit doar despre rolul ei din filmul „The Master”, rol care i-a adus a patra nominalizare la Oscar, a patra nominalizare la Globurile de Aur şi a treia nominalizare pe premiile BAFTA.Din păcate, ea a pierdut de fata aceasta în favoarea luI Anne Hathaway, care a primit Globul de Aur pentru rolul din „Les Miserables”.
VIDEO Globurile de aur 2013: Hugh Jackman pe covorul roşu
Poţi vedea mai multe vedete pe covorul roşu, diseară, de la ora 22:00, pe E!, la o ediţie specială „Fashion Police. Joan Rivers îşi adună echipa – pe Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos, pentru a prezenta ”din interior” un ghid al modei de la ediţia din acest an a Globurilor de Aur.

Video: E! Entertainment Television

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter