Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!

De Geo Berciu, pe

Ediţia din acest an a premiilor Emmy s-a remarcat prin ţinute elegante şi rafinate, care au amintit de strălucirea din perioada de început a televiziunii, mai ales că nuanţa predominantă a fost roşul.

Criticii de modă au asemănat-o pe Kaley Cuoco cu o prinţesă punk romantică, datorită rochie roşii cu corset în partea de sus şi amplă în partea de jos, creaţie Monique Lhuillier. Actriţa şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii Graziela Gems şi Jennifer Fisher, dar şi cu o pereche de sandale superbe Chelsea Paris „Ada”, precum şi cu un clutch Swarovski, model „Nirvana Star” .
Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!

Supermodelul Heidi Klum a reuşit combinaţia perfectă între o rochie sofisticată roşie, pantofi exclusivişti Jimmy Choo şi bijuterii cu diamante Lorraine Schwartz. „Elegantă, sexy, plină de farmec”, în aceste trei cuvinte poate fi descrisă apariţia vedetei pe covorul roşu de la premiile Emmy 2014, în ţinuta ei corai, semnată Zac Posen.
Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!

Claire Danes, vedeta serialului „Homeland: Reţeaua terorii”, a purtat o rochie din dantelă, creată de casa Givenchy, asortată cu bijuterii Lorraine Schwartz. Accentul de culoare din jurul decolteului şi decupajele dn zona taliei au dat „sarea şi piperul” ţinutei.
Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!

Chiar dacă nu are o siluetă de fotomodel, Mindy Kaling ştie să-şi aleagă outfiturile care să o pună în evidenţă. Aşa s-a întâmplat şi la Premiile Emmy 2014, când vedeta a mizat pe o rochie  roşie cu accente metalice, semnată Kenzo, pe care a completat-o fericit cu un clutch Kotur.
Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!

Roşul, o alegere mai degrabă riscantă pentru că poate fi confundată cu culoarea tradiţională a covorului la astfel de evenimente, a fost nuanţa preferată şi de January Jones. Ea a ales un model al casei Prabal Gurung, care s-a dovedit a fi câştigător, aceasta şi pentru că accesoriile au fost atent selecţionate: clutch Rauwolf, bijuterii discrete Jack Vartanian şi sandale Christian Louboutin „Viennana”.
Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!

Julia Louis-Dreyfus, protagonista serialului de comedie „Vicepreşedinta/ Veep”, care a purtat o rochie creată de Carolina Herrera, a fost decretată de către criticii de modă, una dintre cele mai reuşite apariţii ale serii. Clasică şi elegantă, creaţia personalizată şi-a impus chic-ul prin culoare, adr şi prin cureluşele subţiri folosite în loc de bretele, dar şi pentru a marca talia. Look-ul a fost ddesăvârşit de clutch-ul Lee Salvați „Infinite Space şi de o brăţară lată cu diamante Lorraine Schwartz.
Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!

Actriţa Christina Hendricks din „Mad Men” a optat pentru o ţinută asimetrică Marchesa, tot roşie, dar cu accente aurii. Rochia pe un singur umăr şi cu decolteu adânc, i-a pus în valoare formele generoase ale actriţei.
Vrei să te simţi ca o vedetă? Poartă roşu!
(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter