Nu-i vezi prea des aşa! Iată cât de hippie s-au îmbrăcat starurile la Festivalul Coachella!

De Geo Berciu, pe

Festivalul Coachella de muzică este un eveniment de amploare, ce an de an strânge zeci de vedete de calibru, care lasă deoparte stilul personal pentru a se încadra în atmosfera boho-hippie specifică evenimentului muzical.

Pentru Katy Perry, o mare iubitoare a stilului vintage, participarea la Festivalul Coachella a fost cel mai bun prilej pentru a-şi etala ţinutele originale. Spre deosebire de anii trecuţi, când combinaţiile de culori, materiale şi stiluri o aduceau în centrul atenţiei iubitoarelor de modă, în acest an, artista a mizat pe confort. În prima zi, a ales pantalonii scurţi de blugi şi un top din plasă cu vedere la abdomen pentru relaxare la iarbă verde alături de prieteni: În cea de-a doua, timpul petrecut în sectorul VIP-urilor a făcut-o să-şi îndrepte atenţia spre un mix tineresc alb-negru, condimentat cu o pălărie de soare, pentru ca în ultima zi, Katy să îmbrace un costum albastru cu imprimeuri florale, care însă lăsa la vedere arsurile solare, semn că distracţia a fost, la un moment dat, mai importantă chiar şi decât pielea.
Nu-i vezi prea des aşa! Iată cât de hippie s-au îmbrăcat starurile la Festivalul Coachella!

Jared Leto nu putea lipsi nici el de la festivalul de muzică, ştiindu-se faptul că, în ultimul timp, actorul premiat cu un Oscar, nu ratează nici un eveniment monden de top. Cel care a fost declarat unul dintre cei mai stilaţi bărbaţi ai anului s-a încadrat perfect în atmosfera de la Coachella cu ţinutele alese. Vineri, actorul a îmbrăcat un tricou cu mesaj şi pantaloni skinny, peste care a prtat o cămaşă albastră hawaiană. Mixul vestimentar i-a reuşit de minune cu câteva elemente cheie: o cămaşă de blugi înnodată în jurul taliei, o pereche de bocanci din piele şi ochelari de soare de tip aviator. În următoarea zi a festivalului, înainte să fugă spre MTV Movie Awards, unde a mai luat un premiu, Jared Leto a dorit să scoată la iveală latura lui sălbatică, iar blugii Saint Laurent cu print zebră, cămaşă în carouri înnodată, părul în vânt şi aerul rebel l-au făcut să reuşească!
Nu-i vezi prea des aşa! Iată cât de hippie s-au îmbrăcat starurile la Festivalul Coachella!

Cum altfel putea să-şi facă Rita Ora apariţia la un eveniment monden decât ca o adevărată divă, cu avionul personal? Pe lângă aceasta, Rita Ora nu şi-a deminţit nici de această dată stilul extrem de provocator, ea purtând o rochie neagră din dantelă destul de transparentă, creaţie Robero Cavalli, designer pe care l-a ales şi pentru premiile MTV. Pentru a face faţă temperaturilor toride din Los Angeles, vedeta şi-a competat ţinuta cu o pălărie fedora neagră şi cu o pereche de ochelari mari. Bineînţeles că din vestimentaţia ei nu puteau lipsi accesoriile, boho-indy-rock de această dată, care s-a înscris perfect în atmosfera festivalului.
Nu-i vezi prea des aşa! Iată cât de hippie s-au îmbrăcat starurile la Festivalul Coachella!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter