Peyton List a făcut senzaţie cu rochia creatoarei românce Rhea Costa

De Geo Berciu, pe

Designerii români sunt din ce în ce mai apreciaţi în afara ţării, dovadă în acest sens stând faptul că tot mai multe vedete internaţionale aleg creaţii autohtone.

La cei 16 ani ai săi, vedeta serialelor Disney, Peyton List, a avut o apariţie ravisantă pe covorul portocaliu la cea de-a 27-a gale Kids’ Choice Awards 2014. Alegerea vestimentară a adoscentei care s-a îndreptat spre o creaţie a designerului român Rhea Costa, combinată cu o pereche de pantofi în ton, i-a convins pe criticii de modă că au în faţa lor o domnişoară cu mult bun gust.
Peyton List a făcut senzaţie cu rochia creatoarei românce Rhea Costa

Rochia din dantelă cu fustă tul, de culoare roz prăfuit, care face parte din colecţia Rhea Costa Spring 2014, a făcut senzaţie şi printre editorii revistelor de modă, care au considerat ţinuta una dintre cele mai reuşite de la evenimentul desfăşurat la Galen Center din Los Angeles.
Peyton List a făcut senzaţie cu rochia creatoarei românce Rhea Costa

O dată cu această apariţie, Rhea Costa şi-a făcut debutul şi pe covorul roşu de la Hollywood, în România, creaţiile ei fiind adorate de către vedete precum Laura Cosoi, Malvina Cservenschi, Raluca Lăzăruţ sau Gabi Szabo, care frecventează atelierul creatoarei de modă pentru a-şi alege rochii pentru diverse evenimente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter