Vedetele poartă imprimeuri florale în toiul iernii. Hot or Not?

De Diana Sorescu, pe

Divele nu mai au răbdare, vor să aducă primăvara mai repede cu orice preţ! Chiar dacă sunt piese din noile colecţii, iar imprimeul floral nu se potriveşte cu data din calendar, arată foarte bine!

Imprimeuri florale

Divele s-au săturat de iarnă, de frig, de peisaje hibernale, aşa că au decis să aducă primăvara mai repede! Rochii superbe, fuste, topuri, toate stropite cu imprimeu floral, “furate” din colecţiile primăvară vară 2012, animă covorul roşu la început de februarie.
Drew Barrymore arată excelent într-o rochiţă minimalistă, imprimată cu flori viu colorate, pe care a combinat-o cu dresuri mate şi pantofi mov roial.
Rachel McAdams a combinat inspirat un tricou semi-transparent cu o fustă maxi, cu talie înaltă şi tăietură sexy pe picior, fustă decorată cu trandafiri albaştri şi albi.
Vedetele poartă imprimeuri florale în toiul iernii. Hot or Not?
Michelle Williams poartă o creaţie Erdem din colecţia pentru sezonul cald. Rochia midi are un croi simplu însă compensează prin imprimeul floral luxuariant, în tonuri pastelate.
Elizabeth Olsen e foarte sexy într-o rochie cu decupaj şi fustă pudrată cu flori mari, portocalii.
Vedetele poartă imprimeuri florale în toiul iernii. Hot or Not?
Luam rochiile, le combinăm cu dres negru mat, botine şi o haină groasă din blană şi compunem ţinute pentru iarna de la noi. Ai purta imprimeu floral când afară e zăpadă?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter