Ţinutele masculine, în vogă la Hollywood

De Unica.ro, pe

Un nou trend a prins contur la Hollywood în ultimul an, datorită vedetelor tinere care pun confortul mai presus de orice. Ţinutele masculine, aparent neglijente, sunt mai apreciate ca oricând.
Ţinutele cu aer masculin sunt de mult timp la modă, dar de data aceasta vorbim despre cele casual, aparent neglijente cu accente grunge. Piesele cheie sunt blugi boyfriend, de cele mai multe ori cu aspect uzat, tricourile simple, hanoracele, tenişii, şepcile şi fesurile.
Le poartă în special vedetele tinere, care sunt foarte rafinate şi sexy pe covorul roşu, dar în timpul liber se transformă în nişte „băieţoi” foarte cool.
Kristen Stewart a fost printre primele vedete care au adoptat ţinute masculine. La început a fost criticată pentru aspectul ei neglijent, dar apoi au început şi alte vedete să-i urmeze stilul.
Acum ţinutele masculine sunt purtate adesea de Cara Delevingne, unul din cele mai apreciate topmodele ale momentului. Pe cât de feminină şi ingenuă e pe podium sau în reclame, pe atât de nonconformistă e în vestimentaţia de zi cu zi. Cara poartă blugi, tenişi, tricouri largi, jachete „băieţeşti”, şepci şi fesuri.
Cara Delevingne
Miley Cyrus are şi ea multe apariţii în ţinute comode cu aer neglijent. O pereche de blugi şi un hanorac îi sunt de ajuns pentru a avea un look cool şi sunt multe admiratoarele care încearcă să-i copieze stilul.
miley cyrus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter