Ţinute chic la o petrecere mondenă. Votează-ţi preferata!

De Diana Sorescu, pe

Aseară, într-un cadru somptuos, Giulia Nahmany şi-a lansat linia de bijuterii ce-i poartă numele. La acest eveniment glam au luat parte multe vedete din peisajul monden autohton.

Ţinute chic

 
Ellie White şi-a făcut apariţia la evenimentul glam al serii într-o ţinută de inspiraţie vintage. Cântăreaţa a combinat o pereche de colanţi aurii cu un top fluid din mătase fuchsia, geacă scurtă din piele, lanţ auriu şi pantofi decupaţi, negri.
 
Andreea Perju a fost elegantă într-o rochie Rhea Costa. Creaţia bleumarin, asimetrică, decorată pe un umăr cu detaliu preţios, a fost mixată de vedetă cu o pereche de pantofi nude, cu cristale.
 
Ioana Ginghină a mizat la eveniment pe o rochie din catifea merlot, cu detalii pe umeri şi inserţii brodate, cu fir peliculizat. Pantofii nude şi clutch-ul snake skin, cu pete portocalii, s-au potrivit perfect ţinutei.
  Cori Grămescu a fost una dintre cele mai rafinate apariţii ale serii. Bruneta a purtat o superbă rochie D&G roşie, din satin, care i-a complimentat formele perfecte.
 
O pereche de pantofi Louboutin stropiţi cu cristale şi un clutch D&G ediţie limitată au completat ţinuta vedetei, de altfel una dintre cele mai apreciate de invitaţii de la eveniment.
 
Aşadar, 4 vedete şi 4 ţinute. Care este preferata ta? Votează!
 
Ţinute chic la o petrecere mondenă. Votează-ţi preferata!
 
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter