Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

De Geo Berciu, pe

Dacă după unele, tatuajele ar trebui să fie bine ascunse de haine, altele le poartă cu mândrie şi nu se sfiesc să facă paradă de acestea. Printre cele care îşi asumă desenele de pe piele se numără şi vedetele de la Hollywood, care le arată în toată splendoarea lor în minunate rochii de seară.

Angelina Jolie a apărut pe covorul roşu la premiera mondială a filmului „Maleficent” Disney într-o rochie neagră, din piele, purtând semnătură Atelier Versace. Elementul dramatic, întunecat şi misterios al personajului din film şi-a pus amprenta, se pare, şi asupra stilului vedetei. Angelina şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii punk-rock Stella McCartney, dar a lăsat la vedere şi numeroasele tatuaje cu care şi-a împodobit corpul de-a lungul timpului .Unul dintre cele mai importante pentru vedetă este cel care reprezintă latitudinea şi longitudinea locurilor de naştere ale copiilor săi.
Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

Lena Headey, actriţa din „Game of Thrones”, a participat şi ea la premiera filmului „300: Rise Of un imperiu”, unde s-a remarcat printr-o rochie neagră fără bretele Dolce & Gabbana, care îi scotea în evidenţă desenele colorate tatuate pe spate. Flori, păsări, însemne tribale, toate se regăsesc din belşug pe corpul actriţei, care a recunoscut într-un interviu că acestea nu-i fac viaţa uşoară în branşa în care lucrează.
Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

MiIley Cyrus nu mai promovează de mult imaginea de fată cuminte. Acum este una dintre cele mai rebele vedete, astfel că tatuajele nu puteau lipsi. Totuşi, apariţia ei într-o rochie verde, cu paiete, creaţie Marc Jacobs, la care a asortat bijuterii Lorraine Schwartz şi sandale Saint Laurent, au făcut criticii de modă să treacă cu vederea micile „scăpări” desenate pe pielea artistei.
Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

Rita Ora nu va mai fi niciodată singură, după ce a ales să-şi deseneze, în zona coastelor, o femeie topless ce poartă numele Rosetta, o reproducere după un model pin-up din anii ’50 al lui Alberto Vargas. Tatuajul măsoară aproximativ 17 centimetri şi a durat 5 ore să fie realizat, iar de atunci Rita Ora nu ratează nici o ocazie pentru a-şi prezenta „prietena”. Aşa s-a întâmplat şi la Brit Awards 2014, când a purtat o superbă rochie galbenă Prada, cu cristale verzi, decupată îndrăzneţ pentru a evidenţia tatuajul.
Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

Kelly Osbourne şi-a prezentat colecţia ei de tatuaje la un eveniment monden cu mari pretenţii. Cum de dispărut nu le poate să dispară prea uşor, iar de acoperit este şi mai greu, tânăra a optat pentru o rochie într-o culoare tare, roşie, pentru a îndrepta privirile spre altceva. Ţinuta din şifon, împodobită cu paiete şi cristale, semnată Jenny Packham, a fost perfect asortată cu pantofi personalizaţi Aldo, bijuterii Amrapali şi clutch Rauwolf şi a reuşit să o facă să strălucească pe covorul roşu.
Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

Cântăreaţa britanică Skylar Grey este o împătiimită a tatuajelor, iar acest lucru se vede pe pielea ei. Rochiile purtate sunt făcute pe comandă pentru a-i expune cât mai multe dintre cele peste 10 desene mari care îi împodobesc corpul. Vestimentaţia în culori aprinse pentru care a optat vedeta la o gală a arătat aproape în întregime cabana din pădure de pe spatele ei, dar şi bufniţa care îi apare pe o coastă.
Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

Atunci când apare în public, Mena Suvari nu are nici o problemă în a-şi etala tatuajele de pe corp, însă acasă ea şi le ţine bine ascunse pentru a nu ofensa familia soţului ei, care cuprinde şi două călugăriţe. Rochia cu drapaje suprapuse, îmbrăcată la un eveniment de caritate, i-a lăsat spatele gol, iar desenele i-au putut fi admirate de o lume întreagă.
Rochiile de seară şi tatuajele. Crezi că se potrivesc?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter